Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά : Oι Διακοπές και η συνεργασία


Πιο συγκεκριμένα διανύουμε τα μέσα Ιουλίου και το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, όσοι επώνυμοι έχουν κλίσει με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, έχουν ήδη ξεκινήσει τις διακοπές του στα διάφορα ελληνικά νησιά.

Ανάμεσα σε αυτούς τους διάσημους, είναι και η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, αφού ήδη κάνουν τα μπάνια τους στα διάφορα ελληνικά νησιά και μοιράζονται διάφορες αναρτήσεις με τους ακόλουθούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι διακοπές του Γιώργου Λιάγκα

  • Όπως γίνεται γνωστό από τις αναρτήσεις του πολύ γνωστού παρουσιαστή, στα social media,αλλωνίζει τις θάλασσες του Ιονίου με βασικό ορμητήριο την Τήνο , παρέα με τους δύο γιούς του. Μπαμπάς και αγόρια περνάνε ξένοιαστες στιγμές στην παραλία , αφού με σκάφος γυρίζουν όλο το Ιόνιο και το μπλε κυριαρχεί στο προφίλ του γνωστού παρουσιαστή.

Οι διακοπές της Φαίη Σκορδά

  • Η Φαίη Σκορδά που και εκείνη έχει τελειώσει με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις , επίσης απολαμβάνει τα μπάνια της και τις διακοπές της σε κάποιο ελληνικό νησί. Απλά η παρουσιάστρια επιλέγει να κρατάει ένα μυστήριο, αφού στις φωτογραφίες που αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αποκαλύπτει ούτε το μέρος στο οποίο βρίσκεται, αλλά ούτε και το αν είναι με παρέα.

Η συνέχεια των διακοπών

  • Όπως , όλα δείχνουν σε λίγο καιρό τα παιδιά θα γυρίσουν στην μαμά τους και θα πάνε διακοπές μαζί της. Δεν ξέρουμε σίγουρα το μέρος αλλά εικάζεται ότι θα επισκεφθούν όπως κάθε χρόνο την Χαλκιδική.

Η πορεία των γονέων

  • Ο  Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, ήταν παντρεμένο ζευγάρι το οποίο αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ωστόσο κάποια χρόνια μετά το διαζύγιο τους, αποφάσισαν να ενωθούν πάλι επαγγελματικά, αφού ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στην παρουσίαση της εκπομπής “το πρωινό”. Αυτό τώρα που μένει να φανεί με την πάροδο του χρόνου είναι αν θα ξαναγίνουν οι δύο τους ζευγάρι και στην ζωή.

Ακολουθεί βίντεο με την Φαίη Σκορδά

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ