8 από τις 10 καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ αφορούν τον προγραμματισμό


Επάγγελμα του Μέλλοντος στην Ελλάδα. Ειδική Προσφορά για τον Μήνα Ιούλιο

Σε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εποχή οι λέξεις «προγραμματιστής»-«προγραμματίστρια» είναι συνώνυμες της σύγχρονης εργασίας, της καλά αμειβόμενης καριέρας και της προσωπικής επιτυχίας.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της εταιρίας Glassdoor, σήμερα στις ΗΠΑ, 8 στις 10 καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας αφορούν επαγγέλματα που σχετίζονται με τον προγραμματισμό. Η PeopleCert Education, o εκπαιδευτικός οργανισμός που κατ’ ουσία σύστησε στην Ελλάδα τον προγραμματισμό μέσα από τα Coding Bootcamps, έχει αποδείξει ότι όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, παρούσας καριέρας και εκπαιδευτικού υπόβαθρου, μπορούν να αναβαθμίσουν τις ψηφιακές τους γνώσεις και να μάθουν προγραμματισμό, χωρίς προηγούμενη γνώση ή/και εμπειρία.

Τα Coding Bootcamps της PeopleCert Education συνδυάζουν την μοναδική ευκαιρία ταχύρρυθμης ψηφιακής εκπαίδευσης με την εύρεση εργασίας. Μέσα σε 500 ώρες, δηλαδή σε 12 ή 24 εβδομάδες, κάθε απόφοιτος των Coding Bootcamps έχει όλα τα εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Το ταχύρρυθμο και εναλλακτικό μοντέλο εκπαίδευσης της PeopleCert Education έχει βραβευτεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό και το επίπεδο σπουδών της θεωρείται πρωτοπόρο στην Ευρώπη.

Ειδικά για το μήνα Ιούλιο, η PeopleCert Education, ενθαρρύνει όλους τους νέους να αλλάξουν τη ζωή και την καριέρα τους σπουδάζοντας προγραμματισμό και προσφέρει μειωμένα δίδακτρα στο επόμενο Coding Bootcamp, που ξεκινά τον Οκτώβριο 2021. Στόχος του εκπαιδευτικού οργανισμού είναι να συμβάλει στην ανάπτυξη του αριθμού των προγραμματιστών στην χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ειδική Προσφορά στο website της PeopleCert Education και στο 210 3729070.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ