Αντώνης Καραγκούνης: Ο DJ που πέθανε από ηλεκτροπληξία στη Θεσσαλονίκη


Σοκαριστική ήταν η είδηση του θανάτου του DJ Antonio, όπως ήταν γνωστός ο Αντώνης Καραγκούνης, που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 20 Ιουλίου – λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ – από ηλεκτροπληξία σε γνωστό μπαρ – ταράτσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Βοηθώντας έναν συνάδελφό του να συνδέσει τα μηχανήματα, ο Αντώνης Καραγκούνης χτυπήθηκε από το ρεύμα με αποτέλεσμα να πάθει ανακοπή καρδιάς, ενώ πέφτοντας χτύπησε στο κεφάλι.

Σημειώνεται πως ως τώρα έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα στο τμήμα ασφαλείας του λευκού Πύργου προκειμένου να δώσουν καταθέσεις για το τραγικό συμβάν και σχετικά με τα όσα γνωρίζουν για τη διαρροή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο 48χρονος, πατέρας ενός παιδιού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, δίχως όμως οι γιατροί να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ποιος ήταν ο Αντώνης Καραγκούνης

O Αντώνης Καραγκούνης ή DJ Antonio ήταν γνωστός στα decks της Θεσσαλονίκης, ενώ είχε 30 χρόνια εμπειρία στο χώρο της μουσικής. Ο ίδιος ξεκίνησε ως resident στο Decadence club της Θεσσαλονίκης και δημιούργησε τη δική του σχολή για Djs, την Α2LTD, που παρέχει υπηρεσίες booking, σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας (djing) και διοργανώνει τον πανελλήνιο διαγωνισμό DJ City in The Mix/City on the Dancefloor.

Μόλις γνωστοποιήθηκε ο θάνατός του, δεκάδες ήταν οι διαδικτυακοί του φίλοι που έστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα, εκφράζοντας το τελευταίο «αντίο» στα social media.

«Σε ευχαριστουμε για όλα. Πάντα μέσα στην καρδιά μας. Καλό ταξίδι», έγραψε ένας χρήστης του Instagram.

«Καλό παράδεισο φιλαράκι. Βιάστηκες ρε γαμωτο», σημείωσε ένας στενός του φίλος στο μήνυμα του. «Αντόνιο χαμογελαστε φίλε υπέροχε dj καλό ταξίδι καλό παράδεισο… δεν ξεχνώ τίποτε από τις μουσικές μας παντού..», πρόσθεσε ένας φίλος του. «Καλό παράδεισο φιλαράκι……………. Δεν το χωράει ο νους μου ακόμα…..», έγραψε άλλος χρήστης.

Την ερχόμενη Κυριακή 25 Ιουλίου ήταν προγραμματισμένο να παίξει μουσική σε γνωστό beach bar στο Ελαιοχώρι της Καβάλας, όμως το τραγικό χθεσινό συμβάν στοίχισε στον ταλαντούχο άντρα τη ζωή του.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ