Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: Ντυμένη στα λευκά του είπε το τελευταίο αντίο η Ζωζώ Σαπουντζάκη [pic]


Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του αγαπημένου ερμηνευτή Τόλη Βοσκόπουλου βρέθηκαν σήμερα Τετάρτη 21 Ιουλίου το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο για να του πουν το στερνό αντίο.

Παρούσα, ντυμένη στα λευκά και βαθιά συγκινημένη ήταν και η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Όσα δήλωσε η καλλιτέχνιδα λίγες ώρες πριν στην κηδεία του μεγάλου ερμηνευτή

«Παρότι ήταν άρρωστος πολύ καιρό, νομίζω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η γυναίκα του, η οποία είναι ηρωίδα. Εξαιρετικός άνθρωπος, τον πρόσεξε, τον κοίταξε και αν έζησε μέχρι τώρα ήταν χάρη της γυναίκας του. Λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν είμαι σε κατάσταση… συγγνώμη, δεν είμαι τόσο καλά», είπε με συγκίνηση η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Σημειώνεται ότι ο σπουδαίος τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών, λίγες μάλιστα ημέρες πριν από τα γενέθλιά του. Ο καλλιτέχνης υπέστη ανακοπή καρδιάς και δεδομένων των προβλημάτων υγείας που είχε τον τελευταίο καιρό, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Στο πλευρό του ήταν μέχρι το τέλος η σύζυγός του, η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε νοσηλευτεί στο 251 Ναυτικό Νοσοκομείο και τον περασμένο Μάιο, όταν εισήχθη πάλι λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Μαρίας Βοσκοπούλου στον πατέρα της

Η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση του τέλους του, είπε το δικό της «αντίο» στον πατέρα της μέσα από μια ανάρτησή της στην σελίδα της στο Instagram.

«Σε αγαπώ πολύ», έγραψε η νεαρή ηθοποιός, κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου.

Δείτε την αποχαιρετιστήρια ανάρτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου εδώ:

Η Μαρία Βοσκοπούλου ακολουθεί σήμερα τα καλλιτεχνικά βήματα των δύο γονιών της. Η ίδια ασχολείται με την υποκριτική, ενώ πέρυσι είχε τραγουδήσει μαζί με τον πατέρα της πάνω στη σκηνή, συγκινώντας το κοινό που τους παρακολουθούσε. Η Μαρία Βοσκοπούλου έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά της ΕΡΤ “Τα καλύτερα μας χρόνια”, ενώ προσεχώς θα την δούμε να συμμετέχει στην πολυαναμενόμενη παραγωγή της επόμενης σεζόν, το “Καρτ Ποστάλ”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ