Άννα Μαρία Βέλη: Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου

Πιο συγκεκριμένα η Άννα Μαρία Βέλη, ορμώμενη από τις γυναικοκτονίες που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, μίλησε για την κακοποιητική συμπεριφορά των ανδρών μέσα σε μία σχέση.

Επίσης έκανε και πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις σε σχέση με την δική της ζωή και τις δικές της σχέσεις.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε στο βίντεο, έχει βρεθεί και η ίδια σε σχέση με ένα παιδί το οποίο είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντι της και όπως είπε απλά στάθηκε τυχερή που κατάφερε να φύγει και να δώσει τέλος στην σχέση χωρίς να την σκοτώσει. Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά, όλα όσα είπε στο βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι πολλά τα βράδια που δεν έχω κοιμηθεί, που τριγυρνάνε σκέψεις στο μυαλό μου και που σκέφτομαι να μιλήσω για κάποια πράγματα με αφορμή την δολοφονία, την γυναικοκτονία της Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της….. Ξέρω από προσωπικές μου εμπειρίες πόσο πιο δύσκολα είναι τέτοια σκηνικά, όταν έχεις υπάρξει ή είσαι ακόμα μέρος κακοποιητικών σχέσεων» λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο της.

Δύο κακοποιητικές σχέσεις είχε στην ζωή της

  • «Δυστυχώς, το γνωρίζω πολύ καλά. Είμαι 31 και έχω βρεθεί στη ζωή μου σε δύο κακοποιητικές σχέσεις. Τις τελευταίες ημέρες, πέρα από το ότι αναβιώνω εκείνες τις στιγμές που είναι πολύ βαρύ ψυχολογικό φορτίο, γυρνάει στο μυαλό μου η σκέψη ότι ήμουν απλώς τυχερή.

Όσα είπε για τα κορίτσια που έχασαν την ζωή τους από κακοποιητικό σύντροφο

  • Η Γαρυφαλλιά δεν ήταν τυχερή, η Κάρολαιν δεν ήταν τυχερή, εγώ ζω, αναπνέω και κάνω αυτό το βίντεο τώρα. Έτυχε να μην πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου μου. Και ξέρω πως πολλά κορίτσια έχουν περάσει ή περνούν τα ίδια. Δεν ξέρεις τι θα τύχει σε εσένα, δεν ξέρεις αν θα αναπνέεις ή όχι, όταν είσαι σε μια τέτοια σχέση.
  • Λέμε συνεχώς “φύγετε από κακοποιητικές σχέσεις” “μιλήστε για αυτές”, εκθέστε τους,  τι γίνεται όμως αν δεν προλάβεις να φύγεις, γίνεται ότι έγινε στη Φολέγανδρο, ότι έγινε με τον πιλότο και την Κάρολαιν και δεν είναι Ok να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα κάθε βδομάδα. Να ακούμε για γυναικοκτονίες σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, μια κουτσουλιά. Κάτι επιτέλους πρέπει να αλλάξει. Και σκέφτομαι ότι η αρχή πρέπει να γίνει από τη δικαιοσύνη… Πρέπει να γίνει πιο σκληρή. Πρέπει να φοβούνται να φτάσου σε αυτό το σημείο οι άνθρωποι….Σεβαστείτε τις γυναίκες που έχουμε επιβιώσει από τέτοιες καταστάσεις και το μόνο που φωλιάζει μέσα στην καρδιά μας είναι φόβος. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να μιλήσει για αυτά τα πράγματα επειδή δεν έχω πάρει θέση και δεν έχω πει ότι τα έχω βιώσει προσωπικά, έχω δεχτεί επιθέσεις, πολλοί μου έχουν πει ότι δεν έχω δικαίωμα να μιλάω και για αυτά

Όσα είπε για την πρώτη της σχέση

  • Εγώ στην πρώτη μου σχέση κακοποιήθηκα επειδή δεν ήθελα μόνιμο δεσμό και στη δεύτερη σχέση επειδή νόμιζε ότι τον κερατώνω και ήθελα να φύγω από αυτή την σχέση”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Άννα Μαρία Βέλλη.

Ακολουθεί βίντεο με τα όσα είπε

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ