Νέο επικό τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο «Dune»


Mετά τα posters των χαρακτήρων το Dune του Ντενί Βιλνέβ έχει και νέο τρέιλερ.

H Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα νέο τρέιλερ για το Dune την πολυαναμενόμενη sci fi ταινία του Ντενί Βιλνέβ.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές της εβδομάδας είχαν κυκλοφορήσει και οι αφίσες των χαρακτήρων ενθουσιάζοντας τους φαν.

Το επικό Dune βασίζεται στο μυθιστόρημα του Φρανκ Χέρμπερτ και αποτελεί ένα μεγάλο προσωπικό στοίχημα για τον σκηνοθέτη ο οποίος έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ένα ασύλληπτο καστ! Ξεκινήστε το μέτρημα: Τίμοθι Σαλαμέ, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Τζέισον Μομόα, Ζεντάγια, Ντέιβ Μπαουτίστα, Τζος Μπρόλιν, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Όσκαρ Άιζακ, Σαρλότ Ράμπλινγκ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο η κυκλοφορία του τρέιλερ όσο και των posters τις προηγούμενες μέρες, έχουν σκοπό να κρατήσουν ζεστό το κοινό, εν όψει της επικείμενης πρεμιέρας του (επιτέλους!) στο Φεστιβάλ της Βενετίας τον Σεπτέμβριο.

Με ενάμιση χρόνο καθυστέρηση, λόγω της πανδημίας, το Dune θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και στην πλατφόρμα του ΗΒΟ τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Στην επίσημη σύνοψη διαβάζουμε: «Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το “Dune”, αφηγείται την ιστορία του Paul Atreides, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού που γεννήθηκε με ένα σπουδαίο πεπρωμένο πέρα από την κατανόησή του και που πρέπει να ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος για να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειάς του και των ανθρώπων του. Καθώς κακόβουλες δυνάμεις συγκρούονται για την αποκλειστική απόκτηση του πιο πολύτιμου πόρου του πλανήτη που υπάρχει – ένα αγαθό ικανό να ξεκλειδώσει τις μεγαλύτερες δυνατότητες της ανθρωπότητας – μόνο αυτοί που μπορούν να ελέγξουν τον φόβο τους θα επιβιώσουν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ