Πλεύρης: Δεν έχω κάνει ποτέ tweet κατά του Αντετοκούνμπο – Μας κάνει υπερήφανους


Ο κ. Πλεύρης αναφέρθηκε στη διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε για σχόλια που τον εμφανίζουν να εξυβρίζει τον πρωταθλητή του ΝΒΑ με τους Μπακς.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, εξέφρασε την αγανάκτησή του, από το βήμα της Βουλής, για τη διαρροή κατασκευασμένου, όπως ξεκαθάρισε, tweet, που τον εμφανίζει να μιλά με ασέβεια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο κ. Πλεύρης αναφέρθηκε στη διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε για σχόλια που τον εμφανίζουν να εξυβρίζει τον πρωταθλητή του NBA με τους Μπακς.

«Έχουμε διαφωνία στον τρόπο κτήσης ιθαγένειας, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε όσους έχουν πάρει την ιθαγένεια» ανέφερε.

Και πρόσθεσε «Ένας άνθρωπος που φορά το εθνόσημο, που πάει στον ελληνικό στρατό και σέβεται την ελληνική σημαία, μας κάνει υπερήφανους. Μην κατασκευάζετε ψευδή tweet και ελάτε να αντιπαρατεθούμε με πολιτικά επιχειρήματα. Εύχομαι κανείς να μη βρεθεί στη θέση μου, να προσπαθεί επί μία ημέρα να διαψεύσει κάτι που ουδέποτε έγραψε. Να κρίνομαι για τις απόψεις μου και όχι για ένα κατασκεύασμα κάποιου άλλου, που προσπαθεί να με συκοφαντήσει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ