Πρωτοσέλιδα εφημερίδων σήμερα, Παρασκευή 23/07


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή 23/07

Η πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα με την κυριαρχία της μετάλλαξης Δέλτα, τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους στον τουρισμό και την εστίαση αλλά και η έκκληση Μητσοτάκη προς τους εκπαιδευτικούς να εμβολιαστούν αλλά και τα κίνητρα προς γιατρούς και φαρμακοποιούς που εξήγγειλε για να κλείνουν περισσότερα ραντεβού για εμβολιασμό κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή 23/07

Στα πρωτοσέλιδα και οι συνεχιζόμενες αντιδράσεις και διεργασίες για την πρόκληση Ερντογάν από τα κατεχόμενα για τα Βαρώσια.

«Χτυπήματα» και για τη δολοφονία στη Φολέγανδρο μετά τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ιατροδικαστής ότι ο 30χρονος, που προφυλακίστηκε, είχε χτυπήσει, είχε σύρει και τελικά είχε πετάξει ζωντανή στο νερό την άτυχη Γαρυφαλλιά.

Σε όλες τις πρώτες σελίδες και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο καθώς σήμερα στις 2 μετά το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Έναρξής τους.

Αναφορές και στη συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά στο Newsbomb.gr και την Όλγα Τρέμη αλλά και στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μύκονο και την κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση.

Στα πρωτοσέλιδα και οι εξελίξεις στο Μάτι καθώς συμπληρώνονται 3 χρόνια απο τη φονική πυρκαγιά που άφησε πίσω της 102 νεκρούς.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Παρασκευή 23/07

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ