Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγινε στίχος σε τραγούδι του Κάνιε Γουεστ


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολύ κόσμο. Ανάμεσά στους ορκισμένους οπαδούς του φαίνεται πως είναι και ο ράπερ Κάνιε Γουέστ.

Στο νέο του άλμπουμ που κυκλοφορεί σήμερα με τίτλο DONDA -που ήταν το όνομα της μητέρας του που έχει φύγει από τη ζωή- ο διάσημος ράπερ κάνει ειδική αναφορά στο μεγάλο αστέρι των Μπακς.

Στο κομμάτι με τίτλο «Junya», ο βραβευμένος με 22 Grammy καλλιτέχνης αναφέρει: «Αφήστε με να είμαι ειλικρινής, είμαι με τους Μπακς, αφήστε με να είμαι ο Γιάννης» (Let me be honest, I run with the Bucks boy, let me be Giannis)

Το άλμπουμ με τον στίχο του Αντετοκούνμπο προκαλεί ήδη φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του.

Θαυμαστές του ράπερ από όλο τον κόσμο μπόρεσαν να συντονιστούν σε ένα διαδικτυακό πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο Mercedes-Benz Stadium στην Ατλάντα την Πέμπτη όπου ο Kάνιε παρουσίασε το δίσκο του.

Ο διάσημος καλλιτέχνης μάλιστα φαίνεται πως περίμενε να κερδίσουν οι Bucks το πρωτάθλημα για να ηχογραφήσει το νέο του τραγούδι που ήδη ξεχωρίζει

Ο Kάνιε Γουέστ ήταν στο Fiserv Forum, το «σπίτι» των Milwaukee Bucks για τον έκτο τελικό του ΝΒΑ παρακολουθώντας από κοντά τον Greek Freak να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη με 50 πόντους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ