Νέα Σμύρνη: Δίωξη για δύο απόπειρες βιασμού στον 22χρονο «σάτυρο»


Ο 22χρονος «σάτυρος» από τη Νέα Σμύρνη εκτός από τις απόπειρες βιασμού κατηγορείται και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Αντιμέτωπος με κακουργηματικές πράξεις βρίσκεται πλέον ο 22χρονος «επιδειξίας» από τη Νέα Σμύρνη.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για δύο απόπειρες βιασμού καθώς και για μια υπόθεση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απόπειρες βιασμού φέρεται να τελέστηκαν:

  • στις 6 Αυγούστου σε βάρος 22χρονης κοπέλας στην είσοδο του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη και
  • στις 3 Σεπτεμβρίου στη Νέα Σμύρνη, με θύμα μια 19χρονη.

Και οι δύο γυναίκες είχαν προχωρήσει σε σχετικές καταγγελίες ενώπιον των Αρχών αμέσως μετά τις επιθέσεις που δέχθηκαν, αλλά οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν τότε ήταν κατά αγνώστων δραστών.

To βίντεο με την καταγγελία σε βάρος του 22χρονου

Ωστόσο, προσωποποιήθηκαν όταν τα κορίτσια αναγνώρισαν τον δράστη από το βίντεο που δημοσιοποίησε τον Μάιο η 25χρονη κοπέλα, την οποία ακολούθησε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της. Οι δύο γυναίκες αναγνώρισαν στο πρόσωπο του, τον άνθρωπο που επιχείρησε να της βιάσει και τον κατήγγειλαν στις Αρχές.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με μια ακόμη καταγγελία, σημειώθηκε σεξουαλική επίθεση σε βάρος μια κοπέλας 28 ετών. Κατά τον εισαγγελέα η επιθεση που δέχτηκε συνιστά προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και σημειώθηκε σύμφωνα με καταγγελία της ίδιας στις 3 Σεπτεμβρίου 2020 στη Νέα Σμύρνη.

Αρνήθηκε τα πάντα στις εξηγήσεις του

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την εμπλοκή του και στις τρεις νέες υποθέσεις, όταν κλήθηκε από τον εισαγγελέα για εξηγήσεις. Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίστηκε πως οι περιγραφές που δίνουν για τον δράστη των επιθέσεων σε βάρος τους δεν αποδεικνύουν ότι ήταν αυτός που τις παρενόχλησε. Ειδικότερα, κάνει αναφορά σε κατάθεση άλλης γυναίκας από τη Νέα Σμύρνη που υποστήριξε πως έπεσε θύμα ενός μεγαλύτερου άνδρα, καστανόξανθου, μάλλον αλλοδαπής προέλευσης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ