Eμίλια Κλαρκ: Από το «Game of Thrones» στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel


Η Ντενέρις του Game of Thrones μπαίνει στο καστ της επερχόμενης σειράς Secret Invasion.

Ακόμα μια ηθοποιός του Game of Thrones μπαίνει στο υπερηρωικό Marvel Cinematic Universe. Ο λόγος για την Εμίλια Κλαρκ, η οποία επιβεβαίωσε και επίσημα τη συμμετοχή της στην επερχόμενη σειρά του Disney+, Secret Invasion.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον όπου αν και επιβεβαίωσε την είδηση, αρνήθηκε να αποκαλύψει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για τον ρόλο της ή το σενάριο της σειράς.

«Οι πρώτοι άνθρωποι με τους οποίους μίλησα από τη Marvel ήταν η ομάδα ασφαλείας τους», δήλωσε η Κλαρκ και συνέχισε: «Και είμαι πεπεισμένη… υπάρχει ένας άντρας έξω από το σπίτι μου, ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο εδώ και πολύ καιρό, και ορκίζομαι στον Θεό, είναι μυστικό. Με εκπαίδευσαν και δεν ξέρω τι να κάνω», είπε αστειευόμενη.

Στην επερχόμενη σειρά παίζουν ακόμα οι: Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μπεν Μέντελσον, Ολίβια Κόλμαν, Κρίστοφερ ΜακΝτόναλντ, Κίλιαν Σκοτ, κ.ά.

Θυμίζουμε ότι η Εμίλια Κλαρκ έγινε ευρέως γνωστή για τον ρόλο της Ντενέρις Ταργκάριαν ή Καλίσι ή Μητέρα των Δράκων στην επική σειρά του ΗΒΟ που συζητήθηκε όσο λίγες για το αμφιλεγόμενο φινάλε της.

Σημειώνεται ότι η Κλαρκ είναι η τέταρτη ηθοποιός που μπαίνει στο MCU μετά τους Κιτ Χάρινγκτον και Ρίτσαρντ Μάντεν (The Eternals), όπως και τον Πίτερ Ντίνκλατζ (Avengers: Infinity War).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ