Λίτσα Πατέρα: Πρόταση Mega να είναι στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη


Ούσα επιλογή του Μίνωα Κυριακού από την πρώτη στιγμή, η αγαπημένη αστρολόγος η Λίτσα Πατέρα βρίσκεται κάτω από την επαγγελματική στέγη του Ant1 επί 31 ολόκληρα χρόνια και μάλιστα το όνομα και η παρουσία της είναι πια συνώνυμα της πρωινής ζωής.

Ο Μίνωας Κυριακού εμπιστεύθηκε την Λίτσα Πατέρα από την πρώτη στιγμή.

Σύμφωνα τώρα με τις τελευταίες εξελίξεις, η αστρολόγος έχει ήδη δεχθεί πρόταση από το κανάλι Mega να είναι στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Οι δύο γυναίκες που συνεργάστηκαν επί σειρά ετών με μεγάλη επιτυχία, διατηρούν άριστες σχέσεις παρά το πέρας της επαγγελματικής τους συμπόρευσης.

Δείτε το βίντεο αφιέρωμα με το οποίο καλωσόρισε το Mega την Ελένη Μενεγάκη μετά την γνωστοποίηση της συνεργασίας τους την επόμενη τηλεοπτική σεζόν:

Όπως ανέφερε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» το πρωί της Παρασκευής 23 Ιουλίου, η Λίτσα Πατέρα δέχτηκε πρόταση από το Mega για να βρεθεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη καθώς η παρουσιάστρια επιθυμεί να την έχει στο πλευρό της.

Εξάλλου Ελένη Μενεγάκη και Λίτσα Πατέρα είχαν άριστη συνεργασία και φιλία από την εποχή που προβαλλόταν ο «Πρωινός Καφές», επιβεβαίωσε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, από πλευράς Mega υπάρχει η πρόθεση να αναλάβουν και την εκδοτική κάλυψη του περιοδικού “Αστρολόγος” που εκδίδει η Λίτσα Πατέρα. Όλα αυτά φυσικά με σκοπό η γνωστή αστρολόγος να δεχτεί την πρόταση και από σεζόν να την δούμε ξανά στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ