Πάτρα: Θετικοί στον κορονοϊό Γάλλοι τουρίστες – Κινητοποίηση για τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο


Πρόκειται για μητέρα με τα δύο παιδιά της, 50, 12 και 24 ετών αντίστοιχα, ενώ και οι τρεις παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου (24/7) στην Πάτρα, καθώς τρεις τουρίστες από τη Γαλλία εντοπίστηκαν θετικοί στον κορoνοϊό και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Οι τουρίστες υποβλήθηκαν σε τεστ μαζί με γκρουπ που θα ταξίδευε από την Πάτρα στη Ζάκυνθο και έτσι διαπιστώθηκε ότι είναι θετικοί στον κορoνοϊό. Πρόκειται για μια μητέρα με τα παιδιά της, 50, 24 και 12 ετών.

Για τη διακομιδή τους στο Νοσοκομείο στήθηκε επιχείρηση από τις Υγειονομικές Αρχές της περιοχής στο κέντρο της Πάτρας όπου βρίσκονταν και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Γεωργίου, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου. Εκεί έφθασαν πλήρωμα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τους παραλάβει και να τους διακομίσει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο.

Αφού υποβλήθηκαν σε μοριακά τεστ στη συνέχεια αποφασίστηκε να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο καραντίνας, βάσει του πρωτοκόλλου, όπως μεταδίδει το tempo24.news.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ