Μάγια Λυμπεροπούλου: Πότε θα γίνει η κηδεία της ηθοποιού


Φτωχότερο είναι από την Πέμπτη (22/7) το ελληνικό θέατρο καθώς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών, η σπουδαία ηθοποιός Μάγια Λυμπεροπούλου.

Η Μάγια Λυμπεροπούλου γεννήθηκε το 1940 στην Αθήνα και φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα σπούδασε υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν. Μετά την αποφοίτησή της παρέμεινε στο πλευρό του Κουν ως καλλιτεχνική συνεργάτιδά του μέχρι το 1970. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διέμεινε στην Γαλλία, όπου σπούδασε κινηματογράφο.

Όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο Facebook, επιθυμία της Μάγιας Λυμπεροπούλου ήταν η σορός της να αποτεφρωθεί. Παράλληλα η κηδεία της θα είναι πολιτική και θα τελεστεί το πρωί της Δευτέρας (26/7).

«Η πολιτική κηδεία της αγαπημένης μας Μάγιας Λυμπεροπούλου θα τελεστεί στο πρώτο κοιμητήριο της Αθήνας την Δευτέρα στις 11 το πρωί και η αποτέφρωση της, σύμφωνα με την επιθυμία της, στις 3 στην Ριτσώνα… Καλό ταξίδι μεγάλη μας θεατρίνα.. Σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας προσέφερες…», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ