26 Απριλίου 2024

Κορεατική φροντίδα ομορφιάς : Συμβουλές για να την κάνετε


Τα κορεατικά προϊόντα ομορφιάς και τα σχήματα είναι κατασκευασμένα για μεγάλες αποστάσεις. Η συνέπεια και η αφοσίωση είναι αυτά που αποδίδουν τα επιθυμητά αποτελέσματά τους. Σκεφτείτε το ως τη διαφορά μεταξύ του να ακολουθήσετε μια δίαιτα συντριβής και να υιοθετήσετε έναν καθαρό τρόπο διατροφής .

Βασικά, η ρουτίνα αφορά το σεβασμό στο δέρμα σας. Αντί να χρησιμοποιεί προϊόντα γεμάτα σκληρά συστατικά που αφαιρούν το φυσικό εμπόδιο του δέρματος, η κορεατική φιλοσοφία φροντίδας του δέρματος αφορά την εργασία με το φυσικό οικοσύστημα της επιδερμίδας σας με τον καθαρισμό, την ενυδάτωση, τη θρέψη και την προστασία του – επιτρέποντας στο δέρμα σας να ευδοκιμήσει.

Τι είναι η κορεατική φροντίδα δέρματος

  • Η κορεατική φροντίδα δέρματος επικεντρώνεται στην πρόληψη και την προστασία και όχι στη χρήση προϊόντων για την αποκατάσταση ζημιών.
  • Εάν η κορεατική φροντίδα δέρματος είναι οποιαδήποτε απόδειξη, φροντίζοντας το δέρμα σας πριν το χρειαστεί θα αποδώσει μακροπρόθεσμα. Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη, διότι, όταν γίνει η ζημιά, μπορεί να είναι δύσκολο να ανακτήσετε το δέρμα στην αρχική του κατάσταση.

Γιατί είναι τόσο αξιόλογο

  • Η κορεατική ρουτίνα φροντίδας δέρματος δεν ήταν ανακάλυψη ενός ατόμου ή μάρκας. Ήταν περισσότερο μια σταδιακή εξέλιξη που προήλθε από το σχήμα του δέρματος που ακολουθούν πολλοί Κορεάτες.
  • Αυτό που ακολούθησε έχει αλλάξει τη βιομηχανία φροντίδας του δέρματος παγκοσμίως και έχει προσελκύσει την προσοχή ανθρώπων που ακολουθούν τις τάσεις ομορφιάς και περιποίησης του δέρματος.
  • Όχι μόνο αυτός ο τύπος ρουτίνας παράγει συχνά αποτελεσματικά και συνεπή αποτελέσματα, αλλά συμβάλλει επίσης στους ανθρώπους που σέβονται το δέρμα τους και παίρνουν λίγο επιπλέον «χρόνο μου».
  • Σύμφωνα με τη Διεθνή ένωση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και ενδυμάτων , η κορεατική βιομηχανία ομορφιάς έχει αυξηθεί στις εξαγωγές προς την παγκόσμια αγορά. Το 2016, οι συνολικές εξαγωγές καλλυντικών ήταν περίπου 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια, αύξηση 61,6% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Τι είναι το “γυάλινο δέρμα”;

  • Ο όρος « γυάλινο δέρμα » χρησιμοποιείται συνήθως στον κορεατικό κόσμο ομορφιάς για να αναφέρεται σε μια απαλή, καθαρή και έντονα ενυδατωμένη επιδερμίδα που φαίνεται διαφανής.

Ακολουθεί βίντεο για λαμπερό πρόσωπο

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ