Πλήρης στήριξη Μητσοτάκη στη Νίκη Κεραμέως για την επίθεση του Νίκου Φίλη


Την απόλυτη στήριξη του στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως για τις αήθεις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται από το ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός στο τέλος του υπουργικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές αναφέρθηκε και σε άλλες περιπτώσεις υπουργών, όπως η Λίνα Μενδώνη και η Αριστοτελία Πελώνη, οι οποίες κατά καιρούς έχουν βρεθεί στο στόχαστρο προσωπικών επιθέσεων από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σημειώνεται πως η υπουργός Παιδείας δέχθηκε προσωπική επίθεση από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε στα παιδιά της υπουργού λέγοντας: «Λυπάμαι. Έχετε δύο μικρά παιδιά που όταν μεγαλώσουν θα μάθουν ότι όταν ήταν μικρά η μητέρα τους κατέσφαξε τουλάχιστον 20.000 18χρονα παιδιά από τα πανεπιστήμια. Αυτό είναι το παράσημο σας. Πέρυσι η βάση για την Αρχιτεκτονική ήταν 10, φέτος έγινε 14. Ποιος αποκλείει τα παιδιά; Και σήμερα αυτό το παιδί δεν μπαίνει στο Μετσόβιο και στο Αριστοτέλειο», είπε με αφορμή την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής.

Η κυρία Κεραμέως αντέδρασε άμεσα λέγοντας: «Δεν έχω κάνει καμία αναφορά στην οικογένειά σας. Σας παρακαλώ ανακαλέστε. Δεν σας επιτρέπω».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ