Η Γουίτνεϊ Χιούστον «ανεβαίνει» ξανά στη σκηνή


Το ολόγραμμα της Γουίτνεϊ Χιούστον ξεκινάει περιοδεία με πρώτο σταθμό το Λας Βέγκας.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον ετοιμάζεται να… «ανέβει» στη σκηνή! Προφανώς και δεν μιλάμε για την ίδια την τραγουδίστρια η οποία άφησε την τελευταία της πνοή τον Φεβρουάριο του 2012 σε ηλικία 48 ετών, αλλά για το… ολόγραμμά της!

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα λοιπόν, μια εικονική Γουίτνεϊ Χιούστον ξεκινάει την περιοδεία «An Evening With Whitney» με αφετηρία το Λας Βέγκας στις 26 Οκτωβρίου.

Το ολόγραμμα της αξέχαστης τραγουδίστριας το οποίο θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, θα συνοδεύει επί σκηνής μια ζωντανή μπάντα, τραγουδιστές και χορευτές.

Το ολόγραμμα είναι μια δημιουργία της εταιρείας BASE ενώ το συγκεκριμένο πρότζεκτ βρίσκεται στα σκαριά τουλάχιστον από το 2019, αλλά καθυστέρησε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Την περιοδεία επιμελείται η πρώην μάνατζερ της τραγουδίστριας, Πάτ Χιούστον η οποία υπόσχεται ένα εντυπωσιακό σόου.

Εκτός από την περιοδεία, η Πατ Χιούστον έχει αποκαλύψει ότι στα σκαριά βρίσκεται επίσης ένα μιούζικαλ και ένας δίσκος με ακυκλοφόρητα τραγούδια της Γουίτνεϊ.«Η Γουίτνεϊ δεν είναι πλέον μαζί μας, όμως η φωνή και τραγούδια της θα ζουν μαζί μας για πάντα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πρώην μάνατζερ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η BASE έχει κάνει ανάλογες συναυλίες με ολογράμματα αξέχαστων καλλιτεχνών, όπως με τη Μαρία Κάλλας και τον Ρόι Όρμπινσον.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ