Ηλεία: Σε λίμνη αίματος βρέθηκε ο 59χρονος – Πώς έγινε η στυγνή δολοφονία


Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Καπελέτο μετά την άγρια δολοφονία ενός 59χρονου.

Υπόθεση ληστείας με ανθρωποκτονία ερευνά η αστυνομία, μετά τον θάνατο ενός 59χρονου οδηγού ταξί, ο οποίος βρέθηκε, περίπου στις 2:30 σήμερα, μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι του, στην κοινότητα Καπελέτο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ, γείτονες του 60χρονου άκουσαν θόρυβο από το σπίτι του θύματος και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του 60χρονου, τον εντόπισαν τραυματισμένο στο κεφάλι.

Στη συνέχεια ο οδηγός ταξί διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και από εκεί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου λίγο πριν από τις 6:00 υπέκυψε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τις πρώτες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι, διαπιστώθηκε ότι ήταν αναστατωμένο, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες περιοίκων, για την υπόθεση αναζητείται ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να είχε επισκεφθεί τον 59χρονο πριν τις 2:30.

Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό γενετικού υλικού και δακτυλικών αποτυπωμάτων στο σπίτι του θύματος, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ