Λάρα Τζόνσον: Η κόρη του Βρετανού πρωθυπουργού ποζάρε ως μοντέλο και αποθεώνει τις καμπύλες


 Η κόρη του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον ποζάρει στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Tatler και αποθεώνει τις καμπύλες, σε ένα συνοδευτικό άρθρο γνώμης.

Μία σπάνια φωτογράφιση της «πρώτης κόρης» της Βρετανίας, του μεγαλύτερου παιδιού του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον και της πρώην συζύγου του Μαρίνα Γουίλερ, φιλοξενεί το περιοδικό Tatler, στο τεύχος Σεπτεμβρίου.

Χυμώδης και άνετη με το σώμα της, η Λάρα Τζόνσον-Γουίλερ δοκιμάζει κορσέδες και φωτογραφίζεται για τις ανάγκες μίας αντισυμβατικής συνέντευξης, τμήματα της οποίας προδημοσίευσε σήμερα ο βρετανικός Τύπος.

Ο σωματότυπος που θυμίζει κλεψύδρα λέει έχει επιστρέψει στη μόδα και προσθέτει ότι η αυτοπεποίθησή της οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην Κιμ Καρντάσιαν και τις άλλες διασημότητες και τη «σχολή» που δημιούργησαν.

H Λάρα ΤζόνσονMark Cant/Tatler

Η 28χρονη Λάρα Λέτις είναι η μεγαλύτερη από τα τέσσερα παιδιά που απέκτησε ο Βρετανός πρωθυπουργός με τη Μαρίνα Γουίλερ. Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της, γράφει τακτικά για τα περιοδικά Vogue, The Spectator και το (un)fold που εκδίδει η ίδια.

Οι κορσέδες ανόρθωσης και τα εσώρουχα σύσφιξης λέει, έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν και να αναδεικνύουν τις γυναικείες καμπύλες και να κάνουν τις γυναίκες που φοράνε μεγαλύτερα νούμερα να αισθάνονται υπέροχες.

Tο τεύχος Σεπτεμβρίου του Τatler

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, η μεγαλύτερη κόρη του πρωθυπουργού αλλάζει ρούχα και δοκιμάζει μεταξύ άλλων μια μαύρη φούστα σε σχήμα pencil και ένα μαύρο κορσέ κάτω από μια μάλλινη ζακέτα.

«Ο στόχος να δείχνουμε λεπτές με μία παράλογα μικρή μέση είναι πολύ επιθυμητός» παραδέχεται. Προειδοποιεί ωστόσο ότι «αυτά τα ρούχα δεν πρόκειται να διορθώσουν αυτό που μπορεί να μην μας αρέσει στο σώμα μας. Όταν έχουν σχεδιαστεί καλά όμως, ενισχύουν αυτά που ήδη έχουμε ή μας βοηθούν να μιμηθούμε τον αγαπημένο σωματότυπο της εποχής» .

Παραδέχεται φυσικά ότι ανησύχησε για τη φωτογράφιση, λέγοντας οτι αυτή ήταν η πιο ευάλωτη θέση που έχει λάβει για να παραχωρήσει ποτέ συνέντευξη.

« Καθώς βγαίνουμε από πολλαπλά lockdown, η φιληδονία μας συνδυάζεται με την επιθυμία να δείχνουμε καλύτεροι από ποτέ» γράφει μεταξύ άλλων, λίγες εβδομάδες μετά την πολυσυζητημένη απόφαση του Μπόρις Τζόνσον να ανοίξει τη βρετανική οικονομία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ