Τρέχουμε Πιο Γρήγορα Από Τον Καρκίνο: Απολογισμός 1ου virtual ποδηλατικού γύρου του Κ.Ε.Φ.Ι.

Την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. γιόρτασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα των Επιζώντων του Καρκίνου διοργανώνοντας τον 1ο του Ποδηλατικό Γύρο. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ασθενείς, φροντιστές, φίλοι και συνοδοιπόροι φόρεσαν το μπλουζάκι του Συλλόγου, έβαλαν το καπελάκι του και βγήκαν να γιορτάσουν μαζί δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα: ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί, ότι είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα κατά της νόσου.

“Η συμμετοχή και η ανταπόκριση όλων ήταν πραγματικά συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προσδοκίαΣας ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξή σας”, λέει ο Κ.Ε.Φ.Ι.

 

Το βράδυ της Κυριακής ολοκληρώθηκε ο ιδιαίτερος αυτός εορτασμός στο κέντρο της Αθήνας με την φωταγώγηση του συντριβανιού της Ομόνοιας στο χρώμα της διοργάνωσης, όπου όλοι μαζί επιζώντες του καρκίνου, ασθενείς και φίλοι του Συλλόγου κρατούσαν πολύχρωμα μπαλόνια στη μνήμη όσων «έφυγαν» νικημένοι από τη νόσο. Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας και η Αντιδήμαρχος Αθηναίων για την Κοινωνία των Πολιτών, κα Κατερίνα Γκαγκάκη.

Για τον Κ.Ε.Φ.Ι. ο αγώνας για αξιοπρεπή διαβίωση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με καρκίνο αποτελεί δέσμευση. Η πρόσβαση των ασθενών σε κλινικές μελέτες και εξατομικευμένες – καινοτόμες θεραπείες, η βελτίωση των συνθηκών υγείας και περίθαλψης, η εφαρμογή πολιτικών που εξασφαλίζουν και διευκολύνουν την ομαλή κοινωνική επανένταξη, με πρακτικές ίσων ευκαιριών στην απασχόληση και ευελιξία στις εργασιακές συνθήκες, είναι η αποστολή του Κ.Ε.Φ.Ι.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here