Νίκος Μουτσινάς: Η πόζα που έγινε viral [pic]


Ο αγαπημένους παρουσιαστής και η ηθοποιός Νίκος Μουτσινάς κάνει road trip με την επίσης αγαπημένη Ζέτα Μακρυπούλια. Πρόσφατα μάλιστα οι δύο φίλοι βρέθηκαν σε έναν καταρράκτη με τον Νίκο Μουτσινά να ποζάρει στο σημείο.

Με hashtag #modelife στην λεζάντα της φωτογραφίας, η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά έγινε viral, λαμβάνοντας περισσότερα από 61.000 likes μέσα σε λίγες μόλις ώρες.

«Αν μιλήσουμε για εμπειρία, ας μιλήσουμε για το μπάνιο σε καταρράκτη… Γιατί κανείς δεν μου είπε ότι είναι μαγικά; Πρώτη φορά είχα την ευκαιρία να το ζήσω και there is no coming back», έγραψε ο αγαπημένος παρουσιαστής στην περιγραφή της φωτογραφίας.

Δείτε τη φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά εδώ:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas)

Οι δύο φίλοι έκαναν ξανά μαζί εξόρμηση στο νησί της Ανάφης τις μέρες αργίας του Αγίου Πνεύματος. Μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ανεβάσει στο προσωπικό της προφίλ στα social media, τις φώτογραφίες από το πρώτο της μπάνιο, τις οποίες τράβηξε ο καλός της φίλος, ο Νίκος Μουτσινάς.

“Πρώτη βουτιά! Επιτέλους!!!
Άργησα φέτος είναι αλήθεια, όμως αφού προέκυψε στην Ανάφη η πρώτη βουτιά του καλοκαιριού αισθάνομαι τυχερή! Εδώ κάποιες παπαρατσικές φωτό από τον @nikosmoutsinas ! Καρέ καρέ το στύψιμο μαλλιού…”.

#summer2021 #zeta #anafi #mysummer #firstdive #zetamakripoulia #deepblue», είχε γράψει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η ηθοποιός.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ