Χρονοταξιδιώτες : Ένα δευτερόλεπτο αρκεί για να βρεθείτε σε άλλη εποχή


Πολλές φορές, έχουμε ακούσει μαρτυρίες κόσμου, που υποστηρίζει ότι ήρθε στην  εποχή μας από κάποια άλλη εποχή την οποία διέμενε μόνιμα. Με λίγα λόγια δηλαδή υποστηρίζει ότι ταξίδεψε πίσω η μπροστά στον χρόνο και ότι αυτή η εμπειρία είναι μαγική αν και πάντα έχει κι κάποιες συνέπειες.

Ακόμα, τα ταξίδια στο χρόνο, έχουν αποσαφηνιστεί ότι γίνονται με τεράστια ταχύτητα και ότι κάποιος για να αλλάξει χρονολογική εποχή χρειάζεται μόλις ένα δεύτερο του δευτερολέπτου.  Στην παραπάνω άποψη η επιστήμονες έχουν αντίθετη άποψη και την αναλύουμε παρακάτω.

Γνώμη επιστημόνων

  • Οι επιστήμονες, υποστηρίζουνε , ότι για να αλλάξεις χρονική εποχή χρειάζεται να μεσολαβήσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και γι αυτή τους την σκέψη στηρίζονται στην θεωρία της φυσικής σχετικότητας που διατύπωσε ο γνωστός φυσικός Albert einstein.

Τι λέει η θεωρία του Einstein , για τον χρόνο

  • H θεωρία του Einstein, λέει ότι ο χρόνος είναι μία ψευδαίσθηση και κινείται σε σχέση με τον παρατηρητή.

Τι υποστηρίζει η θεωρία του Einstein,για τον παρατηρητή

  • Ο γνωστός επιστήμονας, υποστηρίζει, ότι ο παρατηρητής που ταξιδεύει στον χρόνο, βιώνει πολύ πιο αργά τις διάφορες  επιπτώσεις όπως είναι η (ηλικία κ.τ.λ.), σε αντίθεση με έναν παρατηρητή που επιλέγει να μην ταξιδέψει στον χρόνο και να μείνει σε ηρεμία με αποτέλεσμα να βιώσει τις εξωτερικές σωματικές αλλαγές πολύ πιο γρήγορα.

Άλλες επιστημονικές θεωρίες για τα ταξίδια στον χρόνο

Υπάρχουν και άλλες επιστημονικές θεωρίες, σύμφωνα με τις οποίες , μπορούν να γίνουν τα ταξίδια στον χρόνο. Αυτές οι θεωρίες συντάζονται γύρω από έννοιες περίεργης φυσικής και δηλώνονται με τους όρους σκουληκότρυπες, μαύρες τρύπες και θεωρία χορδών.

Σκουληκότρυπες

  •  Είναι θεωρητικές «σήραγγες» μέσα από τον ιστό του χωροχρόνου που θα μπορούσαν να συνδέσουν διαφορετικές στιγμές ή τοποθεσίες στην πραγματικότητα με άλλες.

Ταξίδια στον χρόνο

  • Αληθινά η όχι, τα ταξίδια στον χρόνο έχουν καταφέρει να κλέψουν το κοινό και να στηριχθούν πάνω τους κινηματογραφικές υπερπαραγωγές.

Ακολουθεί βίντεο για τους χρονοταξιδιώτες

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ