Σμαράγδα Καρύδι : Ανάβει φωτιές με τις πόζες της


Αν και η Σμαράγδα Καρύδη είναι 51 ετών, συνεχίζει να διατηρεί από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής Show-biz, κάτι που διακρίνεται στις φωτογραφίες της και ειδικά αυτές που τραβιούνται με μαγιό. Εκτός από τέλειο σώμα είναι και πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα να κάνει κάθε ανάρτηση της χαμό.

Αυτή την φορά, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, φωτογραφίες από τις διακοπές της και πραγματικά να βάλει φωτιά, αφού διακρίνεται η τέλεια σιλουέτα της και το φανταστικό μαγιό της.

Η φωτογραφία που ανάρτησε η Σμαράγδα Καρύδη

  • Η φωτογραφία, που αποφάσισε να μοιραστεί αυτή την φορά με τους διαδικτυακούς της φίλους ,απεικονίζει την ίδια με μαγιό ,επέλεξε να την κάνει ασπρόμαυρή και οι αναλογίες της πραγματικά δείχνουν πόσο τέλειο σώμα έχει. Τέλος στην φωτογραφία βλέπουμε να αποθανατίζετε και το αγαπημένο της labrador , το οποίο ακούει στο όνομα Γιάννης.

Η λεζάντα που συνόδευσε την φωτογραφία

  • Αυτή την λεζάντα έγραψε η αγαπημένη ηθοποιός για να συνοδεύσει την φανταστική φωτογραφία της. «Αυτό που πας να κάνεις φωτογράφιση αλλά πάντα από πίσω βγαίνει ο σεσημασμένος photobomber ; Ο αυτόπτης μάρτυς; Ο μαϊντανός; Ο πανταχού παρών; Ο «οποία πέτρα σηκώσεις είναι από κάτω»;».

Αντίδραση και σχόλια ακολούθων
  • Όπως ήταν αναμενόμενο, και αυτή ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη, όπως όλες όσες κάνει κατάφερε να συγκεντρώσει τα πιο θετικά σχόλια και τα άπειρα like τους. Επίσης κατάφερε να συγκεντρώσει και τα πιο θετικά σχόλια.

Ακολουθεί βίντεο για την Σμαράγδα Καρύδη

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ