Χάρυ Πότερ : Ο Ημίαιμος πρίγκιψ επιστρέφει στο star

Το Σάββατο στις 11:45, μέσα από την συχνότητα του star,θα ξανά προβληθεί η ταινία του Χάρυ Πότερ και του ημίαιμου πρίγκιπα και έτσι όλοι οι φαν θα μπορούν να ξανά απολαύσουν και να μαγευτούν  από τις φανταστικές περιπέτειες του μικρού τους μάγου.

Υπόθεση έργου

  • Ο Λόρδος Βόλντεμορτ έχει βάλει στόχο να κατακτήσει τον των μαγκλς και της μαγείας , στέλνει Θανατοφάγους να τρομοκρατήσουν το Λονδίνο και έχει επιλέξει τον Ντρέικο Μαλφόι για μία πολύ επικίνδυνη αποστολή. Ο Σνέιπ δέχεται την πρόκληση της Μπελατρίξ Λεστρέιντζ να πάρει έναν ιερό ορκο με τη μητέρα του Ντρέικο, Ναρκίσα ότι θα προστατέψει τον γιό της από τον Λόρδο Βόλντερμοντ, και να φέρει εις πέρας την
  • Στην συνεχειαο Χάρι Πότερ και ο Ντάμπλντορ  πηγαίνουν στον πρώην καθηγητή φίλτρων Οράτιο Σλάγκχορν. Ο Σλάγκχορν δέχεται, τελικά να επιστρέψει στο Χόγκουαρτς και ο Ντάμπλντορ εξομολογειτε στο Χάρι, ότι η επιστροφή του Οράτιου στο Χόγκουαρτς είναι πολύ σημαντική.

  • Φεύγοντας από το μαγαζί των Φρεντ και Τζορτζ, οι Χάρι, Ρον και η Ερμιόνη παρατηρούν τον Ντρέικο και τη Ναρκίσα Μαλφόι που μιλούσαν με τους Θανατοφάγους, Μπελατρίξ Λεστρέιντζ και Φενρίρ Γκρέιμπακ στο Μπόργκιν και Μπερκς. Ο Χάριθεωρεί ότι ο Βόλντεμορτ έχει κάνει τον Ντρέικο Θανατοφάγο. Στο τραίνο για το Χόγκουαρτς, ο Χάρι κατασκοπεύει τον Μαλφόι. Ο Ντρέικο τον ανακαλύπτει και  αποφασιζει να τον πετρώσει. Λίγο αργότερα όμως σώζεται από τη Λούνα.
  • Στο Χόγκουαρτς, ο Χάρι με τον Ρον παρακολουθούν το μάθημα φίλτρων του Σλάγκχορν, χωρίς να έχουν πάρει τα βιβλία τους. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του βιβλίου του Χάρι, ακούει στοόνομα “Ημίαιμος Πρίγκιψ”, ο οποίος έχει γράψει στο βιβλίο σημειώσεις που επιτρέπουν στο Χάρι να αριστεύσει στο μάθημα.
  • Ο Χάρι περνάει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια Ουέσλι και έρχεται πιο κοντά με την Τζίνι. Την παραμονή πρωτοχρονιάς οι Μπελατρίξ και Φενρίρ, με σκοπό να πιάσουν το Χάρι, επιτίθενται και βάζουν φωτιά το σπίτι των Ουέσλι.

Ακολουθεί βίντεο με το τρέιλερ της σειράς

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here