Ανακουφίστε το μωρό σας από την Aτοπική Δερματίτιδα


Η ατοπική δερματίτιδα είναι μία εκδήλωση αλλεργίας ή ατοπίας του οργανισμού σε διάφορα ερεθίσματα (αλλεργιογόνα) του περιβάλλοντος.  Πρόκειται για μία φλεγμονή του δέρματος που ανάλογα με την κλινική εικόνα διακρίνεται σε διάφορους τύπους, με το έκζεμα να είναι ο συχνότερος.

Όταν το ατοπικό δέρμα ενός παιδιού βρίσκεται σε φάση έξαρσης, το παιδί νιώθει μεγάλη δυσφορία. Επιπλέον, λόγω του έντονου κνησμού, διαταράσσεται και ο ύπνος του. Όσο μεγαλύτερος είναι λοιπόν ο κνησμός, τόσο το παιδί ξύνεται και παραπονιέται, επιδεινώνοντας τον ερεθισμό που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σοβαρές φλεγμονές και τραυματισμούς.

Η FREZYDERM έχει δημιουργήσει την ολοκληρωμένη σειρά Atoprel που περιλαμβάνει εξειδικευμένα προϊόντα κατάλληλα για την περίοδο έξαρσης αλλά και ύφεσης που ανακουφίζουν το ευαίσθητο και με ατοπική προδιάθεση παιδικό δέρμα,  προσφέροντάς του ισχυρή μαλακτική δράση και ανακούφιση από τον ερεθισμό και τον κνησμό και πλούσια ενυδάτωση καθώς και ενίσχυση της άμυνας του υπερευαίσθητου δέρματος.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ