Ιωάννινα: Αυτό είναι το σπίτι που βρέθηκε νεκρή η 69χρονη – Συνελήφθη ο ανιψιός της

Συνελήφθη ο 55χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί σε χωριό του δήμου Πωγωνίου στα Ιωάννινα, όταν βρήκαν το πτώμα μίας 69χρονης γυναίκας που αγνοούταν.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, είχαν πληροφορίες πως η γυναίκα είχε καιρό να εμφανιστεί στο χωριό και την Παρασκευή (30/7) έκαναν έρευνα στο σπίτι της, με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Το σπίτι της 69χρονηςEpirusTV

Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα της γυναίκας σε στεγανοποιημένο μπαούλο στο χώρο του υπογείου και στη συνέχεια συνέλαβαν στον 55χρονο ανιψιό της που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος του ανιψιού της με τον οποίον συγκατοικούσαν, ενώ μετά την υποβολή της στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Πρωτοδικείου Ιωαννίνων, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Το σπίτι της 69χρονηςEpirusTV

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, που διεξήγαγε την προανάκριση, έχει παραγγελθεί διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ