Φωτιά στην Αχαΐα: Άνοιξε η Εθνική Οδός Αθηνών – Πατρών

Φωτιά στην Αχαΐα: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδών Αθηνών – Κορίνθου

Αποκαταστάθηκε πλήρως, σύμφωνα με την Αστυνομία, η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της νέας εθνικής οδού, Πατρών – Κορίνθου, από το ύψος του Δρεπάνου, έως την περιοχή του Ελαιώνα.

Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, οι οδηγοί παρακαλούνται να είναι προσεκτικοί κατά τη μετακίνησή τους και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρχών.

Όσον αφορά στην κίνηση των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα αυτοκίνητα απεγκλωβίζονται σταδιακά και κατά μικρές ομάδες, με τη συνοδεία πάντα ενός περιπολικού για λόγους ασφαλείας.

Φωτιά στην Αχαΐα – «Μεγάλη η καταστροφή»

«Η καταστροφή που έχει προκαλέσει η φωτιά είναι πάρα πολύ μεγάλη» δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Αιγιαλείας, Δημήτρης Καλογερόπουλος αφού, όπως είπε, «έχουν καεί σπίτια και έχουν υποστεί ζημιές πολλές καλλιέργειες».

Όσον αφορά τη φωτιά, ο δήμαρχος σνέφερε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που λαμβάνει, «έχει περιοριστεί σε ότι αφορά τους οικιστικούς ιστούς, αλλά έχει πάρει μία πορεία προς μη οικιστικούς ιστούς».

Επίσης, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος ανέφερε ότι «επιστρέφουν στα σπίτια τους οι κάτοικοι της κοινότητας Λόγγου, που είχε εκκενωθεί το απόγευμα για προληπτικούς λόγους».

Όσον αφορά στους κατοίκους των άλλων δύο κοινοτήτων που έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους, λόγω της φωτιάς και δεν έχουν που να μείνουν, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος ανέφερε ότι «ήδη ο δήμος έχει φροντίσει για την ασφαλή φιλοξενία τους, διαθέτοντας τρεις χώρους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ