Φωτιά στην Αχαΐα: «Μετράμε τις πληγές μας», λέει ο πρόεδρος της κοινότητας Αιγιαλείας


Yπάρχουν μεγάλες ζημιές και σε καλλιέργειες από τη φωτιά στην Αχαΐα λέει ο πρόεδρος της κοινότητας Καμαρών, Αιγιαλείας, Παναγιώτης Περλέγκας

«Προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε με υπομονή και μετράμε τις πληγές μας από την μεγάλη φωτιά», λέει στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος της κοινότητας Καμαρών, Αιγιαλείας, Παναγιώτης Περλέγκας, περιγράφοντας την πρώτη ημέρα μετά την πυρκαγιά.

Όπως εξηγεί, «υπάρχουν μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες με ελαιόδεντρα και εσπεριδοειδή, με αποτέλεσμα οι αγρότες να έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές».

Όσον αφορά στις κατοικίες, ο Παναγιώτης Περλέγκας, λέει στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ότι «ευτυχώς στην περιοχή μας δεν υπάρχει κάποιο σπίτι που να είναι καμένο, εκτός από ένα, που έχει υποστεί ζημιές στην κεραμοσκεπή».

Σχετικά με τις υποδομές, ο πρόεδρος της κοινότητας αναφέρει στο Πρακτορείο ότι «η υδροδότηση έχει αποκατασταθεί, ενώ συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται συνεχώς και επαναφέρουν σταδιακά το ηλεκτρικό ρεύμα σε σπίτια και επιχειρήσεις».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ