Πάρος: Κλείνουν τα μπαρ και τα κέντρα διασκέδασης


Το κλείσιμο Μπαρ και κέντρων διασκέδασης καθώς και η λειτουργία μουσικής σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιφέρεια Νάουσας αποφασίστηκε σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου καταστημάτων Νάουσας.

Η Πάρος πλήττεται το τελευταίο διάστημα από νέα κρούσματα κορονοϊού και έτσι οι καταστηματάρχες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, επισημαίνοντας πως σε ακόμη μία περίπτωση, τα καταστήματα δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της πανδημίας, μένοντας απλοί θεατές της στοχοποίησής τους.

Ανακοίνωση συλλόγου καταστημάτων εστίασης Νάουσας. 1/8/21

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα μετά την πίεση των εκλεκτικών αρχών που ασκείται στα κατάστημα εστίασης και ειδικά στη διασκέδαση, αποφασίστηκε το κλείσιμο των Μπαρ και κέντρων διασκέδασης καθώς και η λειτουργία μουσικής σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιφέρεια Νάουσας σήμερα.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτό επιφέρει ταλαιπωρία στους επισκέπτες μας γι αυτό ζητούμε συγνώμη, δυστυχώς όμως τα καταστήματα εστίασης δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της πανδημίας για μια ακόμη φορα μένοντας απλοί θεατές της στόχοποίησης τους.

Πηγή: cyclades24

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ