Κίνηση ΤΩΡΑ: Χάος στον Κηφισό εν μέσω καύσωνα – Ουρές χιλιομέτρων ακόμα και τον Αύγουστο


Κίνηση: Ένα ακινητοποιημένο όχημα στο ρεύμα καθόδου ήταν αρκετό για να προκαλέσει μποτιλιάρισμα και να δοκιμάσει τα νεύρα των οδηγών.

Πραγματικά, αυτό που συμβαίνει στην κεντρικότερη λεωφόρο της Αθήνας είναι τραγικό. Ακόμα και στις 2 Αυγούστου και ενώ πολλοί έχουν ήδη πάρει την άδειά τους, επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Με τη θερμοκρασία να αγγίζει ακόμα και τους 45 βαθμούς και την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική λόγω καυσαερίου, οι οδηγοί δοκιμάζουν τα νεύρα και την υπόμονή τους. Η κατάσταση και στα δύο ρεύματα είναι δύσκολη, με την κάθοδο ωστόσο να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο λόγος; Ένα ακινητοποιημένο όχημα στο ύψος της Λαχανά, ήταν αρκετή για να προκαλέσει «έμφραγμα» στην κυκλοφορία. Εξαιτίας μάλιστα του γεγονός ότι η σύγκρουση σημειώθηκε σε ώρα αιχμής, το μποτιλιάρισμα δημιουργήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

Λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα, οι ουρές των οχημάτων ξεκινούσαν από το ύψος της Κηφισιάς και μέχρι την Αχαρνών οι οδηγοί πήγαιναν σημειωτόν.

Προβλήμα υπάρχουν και στις υπόλοιπες κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας. Στο ρεύμα καθόδου της Κηφισίας υπάρχουν καθυστερήσεις στο ύψος του Υγεία, ενώ στην άνοδο απαιτείται υπομονή από Χίλτον μέχρι Σίδερα Χαλανδρίου. Χαμηλές ταχύτητες και στην άνοδο της Μεσογείων, από Πεντάγωνο μέχρι Αγία Παρασκευή, στην Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Κηφισίας, στη Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα, στην Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά και στους δρόμους γύρω από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ