Η κωμικός Κάθι Γκρίφιν διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα


Η γνωστή ηθοποιός θα υποβληθεί σε εγχείρηση για να της αφαιρεθεί μισό κομμάτι από τον έναν της πνεύμονα.

H Κάθι Γκρίφιν αποκάλυψε σήμερα Δευτέρα ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του πνεύμονα και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση. Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό η ίδια, οι γιατροί πρόκειται να της αφαιρέσουν το μισό τμήμα από τον ένα πνεύμονα.

«Πρέπει να σας πω κάτι παιδιά» έγραψε η γνωστή ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Twitter «Έχω καρκίνο. Πρόκειται να υποβληθώ σε εγχείρηση για να μου αφαιρέσουν το μισό κομμάτι από τον πνεύμονα». Η Γκρίφιν θέλοντας να καθησυχάσει τους θαυμαστές της συμπλήρωσε «Όλα θα πάνε καλά».

Η 60χρονη κωμικός η οποία διευκρινίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ καπνίστρια σημείωσε ότι «οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι» για την πορεία της υγείας της, καθώς «ο καρκίνος είναι πρώτου σταδίου».

«Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω χημειοθεραπεία ή ακτινοβολίες μετά από αυτό και ότι θα έχω φυσιολογική λειτουργία με τον πνεύμονα μου», σημείωσε προσθέτονας ότι αναμένεται να επανέλθει σε έναν περίπου μήνα.

Η Γκρίφιν στη συγκλονιστική ανάρτησή της αποκάλυψε ακόμα ότι είναι πλήρως εμβολιασμένη για τον Covid-19 κάτι που πιστεύει πως βοήθησε στην κατάστασή της. «Σας παρακαλώ να κάνετε όλες τις ιατρικές εξετάσεις σας. Θα σας σώσει τη ζωή», συμβούλευσε τους θαυμαστές της.

Ο καρκίνος δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπά την οικογένεια Γκρίφιν. Το 2017 η ίδια ξύρισε το κεφάλι της δηλώνοντας έτσι τη συμπαράστασή της στην αδερφή της που είχε υποβληθεί σε μια σειρά χημειοθεραπειών ώστε να αντιμετωπίσει τον καρκίνο. Νωρίτερα, το 2014 είχε χάσει τον αδερφό της Γκάρι από καρκίνο στον οισοφάγο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ