Ζέτα Δούκα: Η απάντηση στη σεξιστική λεκτική επίθεση που δέχτηκε με αφορμή κριτική της για εστιατόριο [pics]

Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα έκανε ανάρτηση στα stories της στο Instagram για την χυδαία σεξιστική επίθεση που δέχτηκε στο προφίλ της στο ίδιο μέσο από συγγενή ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Κεφαλονιά, με αφορμή σχόλιο-κριτική που είχε κάνει η ίδια για την ποιότητα του φαγητού στο εν λόγω κατάστημα στη σελίδα της νωρίτερα.

Δείτε την ανάρτηση της Ζέτας Δούκα σχετικά με την εν λόγω ταβέρνα παρακάτω:

Όπως έγραψε η ίδια η ηθοποιός, το πρωί της Κυριακής που αναχωρούσε με την Μαρία Ναυπλιώτου από το νησί, “ήρθαμε αντιμέτωπες με απίστευτο λεκτικό bullying – και σήμερα και ηλεκτρονικά μηνύματα – όταν πήγαμε να πάρουμε καφέ από τον άνθρωπο που εργαζόταν στην καφετέρια (και συγγενή όπως μάθαμε στη συνέχεια του ιδιοκτήτη της ταβέρνας) λέγοντας μας παράλογα πράγματα, αντί να ζητήσουν μια απλή συγγνώμη…”.

Τα υβριστικά ηλεκτρονικά μηνύματα ανήρτησε η Ζέτα Δούκα στο λογαριασμό της στο Instagram. Δείτε το σχετικό story της ηθοποιού:

Όσα έγραψε η ίδια για το λεκτικό bullying που υπέστη με αφορμή την κριτική που έκανε δημόσια για το εν λόγω κατάστημα:

«Σήμερα το πρωί που αναχωρήσαμε με την Μαρία Ναυπλιώτου από το νησί, ήρθαμε αντιμέτωπες με απίστευτο λεκτικό bullying – και σήμερα και ηλεκτρονικά μηνύματα – όταν πήγαμε να πάρουμε καφέ από τον άνθρωπο που εργαζόταν στην καφετέρια (και συγγενή όπως μάθαμε στη συνέχεια του ιδιοκτήτη της ταβέρνας) λέγοντας μας παράλογα πράγματα, αντί να ζητήσουν μια απλή συγγνώμη…

Χωρίς να αφήσουμε τα γεγονότα αυτά να μας χαλάσουν τη γνώμη για το όμορφο νησί, είναι σημαντικό να λέμε καλοπροαίρετα τα καλά και τα κακά που παρατηρούμε με σκοπό όλα να γίνουν εν τέλει καλύτερα. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί που μιλούν…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ηθοποιού:

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here