Θρίλερ με το πτώμα στο βαρέλι στην Κρήτη: Απίστευτη τροπή στην υπόθεση


Απίστευτες προεκτάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν πριν από μία εβδομάδα μέσα σε ένα βαρέλι στον Πλατανιανό ποταμό στο Ρέθυμνο

Αν και αρχικά είχε θεωρηθεί ακραίο το σενάριο της αυτοκτονίας, πλέον φαντάζει πιθανό για τους ιατροδικαστές και τους αστυνομικούς που διεξάγουν έρευνες για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο «άνθρωπος στο βαρέλι».

Σύμφωνα με το cretalive, οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο ο άνθρωπος που βρέθηκε στο βαρέλι να μπήκε σκόπιμα επειδή ήθελε να «εξαφανιστεί» και προετοιμάστηκε γι’ αυτό. Το βαρέλι, μάλιστα, ήταν στεγανοποιημένο περιμετρικά με αρμόστοκο (υλικό γνώριμο στον ίδιο λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας, αν τελικά επιβεβαιωθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια η ταυτότητα του), εσωτερικά είχαν τοποθετηθεί ιμάντες που περισσότερο παραπέμπουν σε χερούλια, βρέθηκαν και δύο γκαζάκια…

Για τα γκαζάκια εκτιμάται ότι ίσως λειτούργησαν περισσότερο για τη δημιουργία παραισθήσεων διότι ο θάνατος σε κάθε περίπτωση ήταν ασφυκτικός και βασανιστικός λόγω της έλλειψης οξυγόνου και κράτησε λεπτά.

Για την ταυτοποίηση του άνδρα, σύμφωνα με πληροφορίες των «Ρεθεμνιώτικων Νέων», οι έρευνες φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένο και ικανοποιητικό στάδιο, αν και η ανάλυση του DNA θα δώσει στους άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου την απόλυτη βεβαιότητα της ταυτότητας του. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για 60χρονο άνδρα, ο οποίος χάθηκε από το Ρέθυμνο πριν τρία χρόνια ή τουλάχιστον τότε δηλώθηκε η εξαφάνιση του στην αστυνομία και συγκεκριμένο τον Μάρτιο του 2018.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ