Κικίλιας: Έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν – Τι είπε για τις μάσκες σε εξωτερικούς χώρους


Κορονοϊός: Έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν απηύθυνε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, το πρωί της Τρίτης, τονίζοντας πως προς το παρόν δεν υπάρχει πρόβλεψη για επιστροφή της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους. 

Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι προς ώρας δεν τίθεται θέμα υποχρεωτικότητας της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους. «Μήνας τουρισμού και διακοπών ο Αύγουστος. Το βάρος της κυβέρνησης πέφτει εκεί. Έκκληση στους ανθρώπους του τουρισμού ανά τη χώρα να στείλουν λίστες με το προσωπικό που δεν έχει εμβολιαστεί και θα εμβολιάσουμε κατά τόπους με κινητές μονάδες. Είναι η μετεξέλιξη του προγράμματος ‘’Ελευθερία’’ ότι πάμε πόρτα – πόρτα και ζητάμε από τους συμπολίτες μας που δεν έχουν εμβολιαστεί να το κάνουν», ανέφερε.

Παράλληλα, απηύθυνε ξανά έκκληση σε όσους πολίτες δεν έχουν εμβολιαστεί, να το κάνουν.

Όπως είπε, «αρκετοί από όσους δεν εμβολιάστηκαν φοβήθηκαν ή έχουν κακή πληροφόρηση» συμπληρώνοντας δε πως η κοινωνία πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα. Τόνισε πως το εμβόλιο είναι ένα αγαθό και σημείωσε πως πίσω από το πρόγραμμα «Ελευθερία» δεν κρύβεται τίποτα άλλο παρά μόνο η ελευθερία μας».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ