Ανησυχία για τον Χιου Τζάκμαν: Αντιμέτωπος ξανά με τον καρκίνο του δέρματος;


Ο Χιου Τζάκμαν αποκάλυψε στο Twitter ότι πρόσφατα υποβλήθηκε σε βιοψία στη μύτη.

O Χιου Τζάκμαν υποβλήθηκε σε βιοψία στη μύτη και για το λόγο αυτό θέλει να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

Ο 52χρονος ηθοποιός που αυτό τον καιρό ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στη θεατρική σκηνή του Broadway με το The Music Man, μοιράστηκε ένα βίντεο στο Twitter στο οποίο εμφανίζεται με κατεβασμένη τη μάσκα προστασίας για να δείξει τη γάζα που έχει στη μύτη του.

Όπως εξηγεί στο βίντεο, πρόσφατα χρειάστηκε να επισκεφθεί τον γιατρό και δερματολόγο του με σκοπό να υποβληθεί σε βιοψία για καρκίνωμα.

«Παιδιά, απλά ήθελα να ξέρετε…» ξεκινάει λέγοντας ο Τζάκμαν προτού κατεβάσει τη μάσκα για να αποκαλύψει τη γάζα που έχει στη μύτη του. «Μόλις πήγα να με δουν οι Λίζα και Τρέβορ, οι υπέροχοι γιατροί και δερματολόγοι μου. Είδαν κάτι στη μύτη μου που δεν ήταν κανονικό, έτσι μου έκαναν βιοψία για να το ελέγξουν. Αν λοιπόν δείτε φωτογραφία μου με αυτό το πράγμα στη μύτη, μην τρομάξετε», προειδοποιεί τους φαν του και προσθέτει: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Θα σας ενημερώσω όταν μάθω τί συμβαίνει, αλλά πιστεύουν (σ.σ οι γιατροί) ότι όλα θα είναι καλά».

Και σίγουρα όλοι ευχόμαστε να πάνε όλα καλά, καθώς ο Αυστραλός ηθοποιός και στο παρελθόν, και συγκεκριμένα το 2013, είχε διαγνωστεί με καρκίνωμα στη μύτη όπως και στον ώμο και από τότε υποβαλλόταν σε προληπτικές εξετάσεις κάθε τρεις μήνες.

«Πάντα είναι σοκ να ακούς τη λέξη καρκίνος. Δυστυχώς για τους Αυστραλούς είναι κάτι πολύ συνηθισμένο. Ποτέ δεν έβαζα αντηλιακό όταν ήμουν παιδί, έτσι ήμουν βασικός υποψήφιος να το πάθω», είχε πει σε συνέντευξη του στο People το 2015.

Για άλλη μια φορά ο σταρ του Wolverine συνέστησε στους φαν να βάζουν αντηλιακό πριν την έκθεσή τους στον ήλιο τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι. «Να θυμάστε να κάνετε εξετάσεις και να φοράτε αντηλιακό. Μην είστε όπως ήμουν εγώ ως παιδί! Απλά να βάζετε αντηλιακό» τόνισε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ