Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής ο Μητσοτάκης


Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι μεταβαίνει εκτάκτως ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης μεταβαίνει στο Κέντρο Επιχειρήσεων προκειμένου να ενημερωθεί για τις πυροσβεστικές ενέργειες που γίνονται για την κατάσβεση της φωτιάς στη Βαρυπόμπη.

Την ίδια ώρα, στην Αθήνα επιστρέφει εκτάκτως η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη και της εγγύτητάς της στο τέως βασιλικό Κτήμα στο Τατόι. Η Λίνα Μενδώνη βρισκόταν στη Μύκονο, όπου θα εγκαινίαζε σήμερα στις 20.30 μμ. την έκθεση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου «Το Αρχιπέλαγος φλέγεται».

Παράλληλα, αναφορές για εγκλωβισμένους στην περιοχή της Βαρυμπόμπης από τη μεγάλη πυρκαγιά έχουν γίνει στην Αστυνομία, που αυτή την ώρα πραγματοποιεί επιχείρηση για την απομάκρυνση των πολιτών, ενώ με νέο μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι Θρακομακεδόνες προς τις Αχαρνές.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., επειδή είναι δύσκολη η πρόσβαση στα σημεία έχει ζητηθεί και η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να γίνει με ασφάλεια η απομάκρυνση.

Εν τω μεταξύ διακόπηκε και πάλι η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος του Αγίου Στεφάνου προς Πειραιά και από το ύψος της Λυκόβρυσης προς Λαμία.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ