Φωτιά Βαρυμπόμπη: Συγκλονιστική εικόνα! Αστυνομικοί έσωσαν σκύλο από την πύρινη λαίλαπα


Φωτιά Βαρυμπόμπη: Μάχη για να μην χαθούν ανθρώπινες ζωές αλλά και τα ζωάκια που πολλά από αυτά εγκλωβίστηκαν πίσω από κλειδωμένες αυλόπορτες με αποτέλεσμα να βρουν φρικτό θάνατο. 

Τα άλογα από τον ιππικό όμιλο, σκύλοι, γατάκια, ακόμα και χελώνες έσωσαν οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες στην μεγάλη πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης, που μαίνεται ανεξέλεγκτη από το μεσημέρι της Τρίτης (03/08).

Μια συγκλονιστική εικόνα κάνει το γύρο του διαδικτύου, με αστυνομικούς και διασώστες του Ερυθρού Σταυρού να σώζουν ένα σκύλο από την πύρινη λαίλαπα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκύλος βρισκόταν σε αυλή σπιτιού στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, το οποίο είχαν περικυκλώσει οι φλόγες.

Για καλή τύχη του σκύλου αστυνομικοί που έλεγχαν την περιοχή προκειμένου να ενημερώσουν τους κατοίκους ότι θα πρέπει να εκκενώσουν την περιοχή, εντόπισαν τον σκύλο, ο οποίος ήταν έντρομος.

Το τυχερό ζώο απομακρύνθηκε από τη φωτιά και μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο, με τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να τον φροντίζουν δίνοντας του νερό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ