Ανήθικοι Τούρκοι – Νυχτερινές παραβιάσεις την ώρα που η Ελλάδα δίνει μάχη με τις φλόγες


Για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσαν τη διαφορά ήθους μεταξύ μας – Προχώρησαν σε 13 παραβιάσεις την ώρα που η Ελλάδα φλέγεται – Πήραν και πάλι απάντηση από τα «γεράκια» της HAF

Την ώρα που η Ελλάδα δίνει μάχη με την πύρινη λαίλαπα στη Βαρυμπόμπη, την Εύβοια, τη Λακωνία, τη Μεσσηνία και άλλα 36 συνολικά μέτωπα, οι Τούρκοι επιχειρούν νυχτερινές παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου.

Συγκεκριμένα, συνολικά οχτώ μαχητικά αεροσκάφη της Τουρκίας προχώρησαν σε 13 παραβιάσεις του FIR Αθηνών, προκαλώντας συναγερμό στην Πολεμική μας Αεροπορία. Ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν και ανάγκασαν τους Τούρκους να τραπούν σε φυγή, αφού με συνοπτικές διαδικασίες τους έβαλαν στο στόχαστρο.

Φυσικά δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από το τουρκικό καθεστώς που είναι γνωστό πόσο «ύπουλα» δρα. Φαίνεται πως αυτό είναι το «ευχαριστώ» των Τούρκων στη βοήθεια που έσπευσε να τους προσφέρει η Ελλάδα στη μάχη που δίνουν και εκείνοι κατά των πυρκαγιών.

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η διαφορά παιδείας, ήθους και σεβασμού με τους Τούρκους. Δυστυχώς, είναι χαοτική…

Σε ύψιστη ετοιμότητα το ΓΕΕΘΑ

Σε έκτακτη σύσκεψη των αρχηγών των τριών κλάδων που έγινε υπό τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, αποφασίστηκε οι Ένοπλες Δυνάμεις να τεθούν σε μέγιστη ετοιμότητα για τις πυρκαγιές.

Εκτός από τα εναέρια μέσα Καναντέρ, PZL και ελικόπτερα Σινούκ, που ήδη έχουν διατεθεί για τον έλεγχο της μεγάλης πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη και την γύρω περιοχή, είναι σε ετοιμότητα πεζοπόρα τμήματα των 50 ατόμων από τις μονάδες της Αττικής και της Βοιωτίας.

Τα πεζοπόρα τμήματα θα κάνουν περιπολίες.

Επίσης έχουν διατεθεί στην Αττική ερπυστριοφόρα οχήματα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ