Ιωάννινα: Προφυλακιστέος ο 56χρονος που έκρυβε σε μπαούλο το πτώμα 69χρονης


Στις φυλακές Κορυδαλλού θα οδηγηθεί ο 56χρονος, που είχε κρύψει τη σορό της 69χρονης σε στεγανοποιημένο μπαούλο, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του σήμερα (4/8) στον ανακριτή.

Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας τοποθετείται στα μέσα Μαίου. Ο 56χρονος ανηψιός της, ισχυρίστηκε ότι έκρυψε τη σορό της για να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της.

Η κατηγορία όμως που του αποδόθηκε είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο 56χρονος είχε βεβαρυμένο ποινικό παρελθόν και είχε εκτίσει ποινή για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ εκκρεμούσαν σε βάρος του τα τελευταία χρόνια και δύο κατηγορίες για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία.

Το χρονικό

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί σε χωριό του δήμου Πωγωνίου στα Ιωάννινα, όταν βρήκαν το πτώμα μίας 69χρονης γυναίκας που αγνοούταν.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, είχαν πληροφορίες πως η γυναίκα είχε καιρό να εμφανιστεί στο χωριό και την Παρασκευή (30/7) έκαναν έρευνα στο σπίτι της, με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα της γυναίκας σε στεγανοποιημένο μπαούλο στο χώρο του υπογείου και στη συνέχεια συνέλαβαν στον 55χρονο ανιψιό της.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ