Ο Κρόνενμπεργκ στην Αθήνα για γυρίσματα: Πυρπασόπουλος-Καραμίχος-Κρίστεν Στιούαρτ στο καστ


Η ταινία Crimes of the Future του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Αθήνα.

Ξεκίνησαν στην Αθήνα τα γυρίσματα του Crimes of the Future, της νέας sci-fi ταινίας του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ με ένα πλούσιο καστ ξένων αλλά και Ελλήνων ηθοποιών.

Η ταινία είναι ελληνικής και καναδικής παραγωγής και θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Αθήνα. Μάλιστα τα γυρίσματα αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Όπως έχει γίνει γνωστό στην ταινία θα εμφανιστούν οι Έλληνες ηθοποιοί Γιώργος Καραμίχος και Γιώργος Πυρπασόπουλος δίπλα σε πασίγνωστους σταρ όπως είναι οι: Κρίστεν Στιούαρτ, Βίγκο Μόρντεσεν, Λέα Σεϊντού, Σκοτ Σπίντμαν, κ.ά. Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Πυρπασόπουλος συμμετέχει και στο Beckett του Netflix που επίσης γυρίστηκε στην Ελλάδα.

Το πρότζεκτ θα έχει επίσης τη συμμετοχή και άλλων Ελλήνων συντελεστών όπως: ο Art Director Δημήτρης Κατσίκης, η Costume Disigner Μαγιού Τρικεριώτη, ο Στέφανος Ευθυμίου στην ηχοληψία και ο Γιάννης Καραντάνης στην οργάνωση παραγωγής. Σημειώνεται ότι το φιλμ είναι μια συμπαραγωγή της καναδικής εταιρίας Serendipity Point Films και της ελληνικής Αργοναύτες ΑΕ.

«Καθώς ξεκινάμε τα γυρίσματα του Crimes Of The Future, μόλις δύο ημέρες σε αυτή τη νέα περιπέτεια με τον Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, αισθανόμαστε σαν να συμμετέχουμε σε μια ιστορία, στην οποία συνεργάστηκε με τον Σάμουελ Μπέκετ και τον Γουίλιαμ Μπόροους, αν αυτό ήταν δυνατό», δήλωσε ο Βίγκο Μόρτενσεν. «Παρασυρόμαστε σε έναν κόσμο που δεν μοιάζει με αυτόν ή με οποιονδήποτε άλλο, και όμως είναι ένας κόσμος που τον αισθάνεσαι περίεργα οικείο, άμεσο και αρκετά πειστικό. Ανυπομονώ να δω πού θα καταλήξουμε».

Όσον αφορά την υπόθεση, «το Crimes of the Future δίνει τη γεύση ενός όχι και τόσο μακρινού μέλλοντος, όπου ο άνθρωπος μαθαίνει να προσαρμόζεται στο συνθετικό περιβάλλον του. Αυτή η συνθήκη, ωθεί τους ανθρώπους πέρα από τη φυσική τους εξέλιξη, σε μια μεταμόρφωση, αλλάζοντας τη βιολογική τους σύνθεση. Έτσι, ενώ μερικοί αποδέχονται τις απεριόριστες δυνατότητες αυτού του νέου αντιδραστικού μετα-ανθρωπισμού, άλλοι προσπαθούν συνεχώς να τον καταστείλουν».

Το σενάριο του Crimes of the Future έχει την υπογραφή του ίδιου του Κρόνενμπεργκ και είναι το πρώτο μετά το eXistenZ του 1999. Επίσης σηματοδοτεί την τέταρτη συνεργασία του με τον Βίγκο Μόρντεσεν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ