Η Κέιτ Μπλάνσετ προωθεί προσωπικά τον «Ψυχρό Πόλεμο» του Πάβελ Παβλικόφσκι

Η Κέιτ Μπλάνσετ είναι μία από εκείνες τις σταρ / ηθοποιούς / καλλιεργημένες γυναίκες που, πλέον, χωρίς ίσως να χρειάζεται να τρέχει αγωνιωδώς πίσω από την καριέρα της, βρίσκει το χρόνο και τον τρόπο ν’ ασχολείται και με ταινίες όπου… δεν συμμετέχει, όπως και με πράγματα που την ενδιαφέρουν εκτός του σινεμά.

Ετσι, χωρίς ποτέ να κρύψει ότι ο «Ψυχρός Πόλεμος» του Πάβελ Παβλικόφσκι είναι από τις αγαπημένες της φετινές ταινίες και δεδομένου ότι η Κριτική Επιτροπή του τελευταίου Φεστιβάλ Καννών, με την ίδια ως Πρόεδρο, τίμησε τον Παβλικόφσκι με το Βραβείο Σκηνοθεσίας, η Κέιτ Μπλάνσετ συνεχίζει να υποστηρίζει την ταινία, με όποιον τρόπο μπορεί.

Για την ακρίβεια, εν όψει της εξόδου της πολωνικής ταινίας στην Αμερική, στις 21 Δεκεμβρίου και μέσα στο πλαίσιο της προώθησής της για το Ξενόγλωσσο Οσκαρ, η Κέιτ Μπλάνσετ διοργάνωσε χθες, Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, μια ειδική προβολή του «Ψυχρού Πολέμου» στο ξενοδοχείο SoHo Hotel στο Λονδίνο, κάλεσε everyone who’s anyone, φόρεσε το Αλμπέρτα Φερέτι κοστούμι της και, ναι, προκάλεσε ένα νέο γύρο δημοσιότητας για την ταινία. Γιατί μπορεί.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ