Εμβόλιο Covid: Οι γυναίκες πιο εκτεθειμένες στις παρενέργειες.

Το γυναικείο φύλλο αποδείχτηκε ότι είναι πιο επιρρεπεί στην εμφάνιση παρενεργειών από το εμβόλιο του Κορωνοιού , δεδομένα που συνοψίστηκαν και εξετάσθηκαν από ιατρούς του Καποδιστριακού πανεπιστημίου  σε μία προσπάθεια να εξηγήσουν τον λόγος που συμβαίνει αυτό. Διότι είναι ένα φαινόμενο το οποίο έχει παρατηρηθεί και σε παλιότερους εμβολιασμούς και που κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στο ότι ο γυναικείος οργανισμός λόγων των ορμονών του είναι πολύ καλά οχυρομένος.

Ενδεικτικά στις ΗΠΑ εμβολιάστηκαν 700 εκατομμύρια άτομα εκ των οποίων το  το 79% εμφάνισε παρενέργειες,  το 61% αντιστοιχούσε σε γυναικείο πληθυσμό. αλλά και το υπόλοιπο 19% που εμφάνισε αλλεργίες αντιστοιχούσε και πάλι σε γυναίκες. Ακόμα παρατηρήθηκε και ότι τα  εμβόλια της Μoderna αλλά και της pfziser ότι δημιούργησαν παρενέργειες σε αρκετά μεγάλο ποσοστό εμβολιασμένων γυναικών αφού από τις 47 εμφάνισαν κάποιο θέμα οι 44. Το ίδιο ακριβώς φαινόμενο είχε παρατηρηθεί και με τα εμβόλια της εποχικής γρίπης αλλά και με το εμβόλιο της Ηπατίτιδας Β, Ιλαράς, Παρωτίδας και της Ερυθράς.

Οι λόγοι που ευθύνονται για το παραπάνω φαινόμενο παρατίθενται στο πιο κάτω απόσπασμα.

Οι επιστήμονες μετά από διεξοδική έρευνα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο λόγος που οι γυναίκες εμφανίζουν κατά πλειοψηφία παρενέργειες στα διάφορα εμβόλια οφείλετε στο ότι ο οργανισμός τους είναι πιο καλά οχυρωμένος  αφού παράγει περισσότερα αντισώματα και γι’ αυτόν τον λόγο ο οργανισμός αντιδράει στον εμβολιασμό . σε αντίθεση με τον οργανισμό των ανδρών που λόγο της τεστοστερόνης παράγει λιγότερα αντισώματα με αποτέλεσμα να ο οργανισμός τους να δέχεται πολύ πιο εύκολα την εισχώρηση του εμβολίου χωρίς να αντιδράει σε αυτόν .

Ακόμα ένας λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί ο γυναικείος οργανισμός καλύπτετε με μικρότερη δόση του εμβολίου , όμως χορηγείται ίδια ποσότητα σε όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως φύλλου  με αποτέλεσμα οι οργανισμοί που δεν έχουν ανάγκη τόση ποσότητα να αντιδρούν αναπτύσσοντας είτε κάποια μορφή αλλεργίας  , είτε κάποια παρενέργεια άλλης μορφής που άλλοτε είναι ελέγξιμή και άλλοτε όχι .

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here