Επικοινωνία Μητσοτάκη με δημάρχους Ιστιαίας, Μαντουδίου: «Εθνικός στόχος η αναστήλωση της Εύβοιας»


Ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τους δημάρχους των δύο πυρόπληκτων περιοχών – Τι ανέφερε ο δήμαρχος Ιστιαίας για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό

Τηλεφωνική επικοινωνία με τους δημάρχους Ιστιαίας και Μαντουδίου – που δοκιμάζονται από τη μεγάλη φωτιά που καίει στη Βόρεια Εύβοια- είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα 9 Αυγούστου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος Ιστιαίας Γιάννης Κοντζιάς, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε πως «η “αναστήλωση” της Βόρειας Εύβοιας θα γίνει Εθνικός στόχος». Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κοντζιά:

«Πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε μακρά συνομιλία μου με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη. Εξέθεσα την κατάσταση και τα προβλήματα. Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι η «αναστήλωση» της Βόρειας Εύβοιας θα γίνει Εθνικος στόχος. Θα στηριχτούν όλοι οι κλάδοι της οικονομίας μας με κάθε μέσο και τρόπο και ότι τα χαμένα εισοδήματα θα εξασφαλισθούν. Τα πρώτα μέτρα θα ανακοινωθούν άμεσα. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας στο μέτωπο, για να σώσουμε ότι μπορούμε. Ο μεγάλος αγώνας είναι η επόμενη μέρα. Καλή δύναμη σε όλους μας».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ