Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος, Βασίλης Μπουζιώτης, βυθίζοντας στην θλίψη τόσο τους δικούς του ανθρώπους, όσο και τον δημοσιογραφικό χώρο

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, έπειτα από επέμβαση, στην οποία είχε υποβληθεί και παρά το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του παρουσίαζε μία βελτίωση, τελικά έχασε τη μάχη.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησαν οι συνάδέλφοι του, Έλενα Ακρίτα και η Γωγώ Αυγερινοπούλου μέσω των social media.

Η Έλενα Ακρίτα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία του συναδέλφου της, γράφοντας στην λεζάντα:

«O Βασίλης Μπουζιώτης δεν μένει πια εδώ. Πήγε να συναντήσει την μανούλα του και την όμορφη Έφη του. Φεύγει και παίρνει μαζί του τις αναμνήσεις μας, τα νιάτα μας, τα ξενύχτια, τα καυγαδάκια και τις σφιχτές αγκαλιές, τα αποκλειστικά του, τη λατρεία του για το θέατρο και τους ανθρώπους του. Έφυγε νέος, έφυγε θαρραλέος, έφυγε όπως έζησε με το κεφάλι ψηλά. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος κι ένας παθιασμένος δημοσιογράφος. Αφήνει πίσω τον αγαπημένο ανεψιό, αφήνει πίσω κι εμάς τους φίλους και συναδέλφους του που τόσο τον αγαπήσαμε. Δεν θα σε ξεχάσουμε Βασίλη, αλήθεια στο λέω. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε ξεχάσουμε. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα έχουμε πάντα μέσα μας τον ήχο της φωνής σου στο τηλέφωνο, εκείνο το τόσο δικό σου το ‘έλα βρε’ που ήταν ο κλασικός χαιρετισμός σου. Αντίο Βασίλη, τιμή μου που σε γνώρισα!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here