Επικοινωνία Μητσοτάκη με δημάρχους Μαντουδίου – Ιστιαίας – «Όλοι οι πληγέντες θα στηριχθούν»


Με τους δημάρχους του Μαντουδίου και της Ιστιαίας επικοινώνησε σήμερα ο πρωθυπουργός, διαβεβαιώνοντας τους πως όλοι οι πληγέντες θα στηριχθούν.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός σε επικοινωνία του με τον δήμαρχο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στο δήμαρχο και τους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά και διαβεβαίωσε τον Γιώργο Τσαπουρνιώτη ότι σύντομα θα αποκατασταθούν όλες οι ζημιές που προκάλεσε η φωτιά ανακοινώνοντας άμεσα μέτρα ανακούφισης των πυρόπληκτων.

«Θα στηριχτούν όλοι οι κλάδοι της οικονομίας μας με κάθε μέσο και τρόπο και ότι τα χαμένα εισοδήματα θα εξασφαλισθούν. Τα πρώτα μέτρα θα ανακοινωθούν άμεσα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο δήμαρχος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την επικοινωνία και του επισήμανε την άμεση ανάγκη μέτρων ανακούφισης των πληγέντων.

Επίσης ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με το δήμαρχο Ιστιαίας Αιδηψού, Γιάννη Κοντζιά

Στη μεταξύ τους συνομιλία ειπώθηκαν τα εξής σύμφωνα με τον Γιάννη Κοντζιά: «Πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε μακρά συνομιλία μου με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη.

Εξέθεσα την κατάσταση και τα προβλήματα. Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι η «αναστήλωση» της Βόρειας Εύβοιας θα γίνει Εθνικός στόχος. Θα στηριχτούν όλοι οι κλάδοι της οικονομίας μας με κάθε μέσο και τρόπο και ότι τα χαμένα εισοδήματα θα εξασφαλισθούν. Τα πρώτα μέτρα θα ανακοινωθούν άμεσα.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας στο μέτωπο, για να σώσουμε ότι μπορούμε. Ο μεγάλος αγώνας είναι η επόμενη μέρα.

Καλή δύναμη σε όλους μας».

Την επικοινωνίας του με τον πρωθυπουργό έκανε γνωστή ο δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού με ανάρτηση στο facebook.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ