Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών συγκεντρώνει είδη ανάγκης για τους πυρόπληκτους


Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

To Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου και το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, στέκονται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από τις μεγάλες καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των Σωματείων, όποιος επιθυμεί να προσφέρει, μπορεί να το κάνει έως την Πέμπτη 12 Αυγούστου. Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται στο γραφείο του Σωματείου Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου (Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, στην είσοδο του γκαράζ).

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση των Σωματείων:

«Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θέατρου
Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών
Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

Ένα τεράστιο “δεν πάει άλλο”, πλανάται εδώ και μια βδομάδα, πάνω από τη χώρα.
Μπροστά στην πρωτοφανή αυτή καταστροφή, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους Πυρόπληκτους και ειδικά τα πιο ευάλωτα κοινωνικά στρώματα, που βιώνουν με τον πιο καταστροφικό τρόπο τις συνέπειες της κλιματικής κρίσης και της διαχρονικά ελλιπούς θωράκισης της χώρας μας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της, αλλά και της έλλειψης συνολικού θεσμικού πλαισίου προστασίας του περιβάλλοντος.

Τα Σωματεία μας συμμετέχουν στην επείγουσα έκκληση των Δομών Αλληλεγγύης συλλέγοντας είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους για να αντιμετωπίσουμε την καταστροφή, για να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον.

Υπάρχουν ανάγκες και για αυτό δηλώνουμε παρόντες και παρούσες, οργανώνοντας συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο γραφείο του Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού θεάτρου, Αγίου Κωνσταντίνου 22-24 είσοδο γκαράζ, από Δευτέρα 9/8 μέχρι την Πέμπτη 12/8 (τις μη εργάσιμες ώρες μπορείτε τα αφήνετε στον φύλακα).

Σεντόνια κουβέρτες σε καλή κατάσταση, powerbank, φορτιστές, sleepinbags, στρώματα camping, φτυάρια, γάλα εβαπορέ, ξηρές τροφές και ζωοτροφές, μωρομάντηλα, σαμπουάν, πάνες, χαρτιά υγείας, οδοντόκρεμες κ.λ.π. Σας καλούμε όλους και όλες να προσφέρετε οτιδήποτε μπορείτε από τα παραπάνω και ό,τι άλλο θεωρεί ο κάθε ένας χρήσιμο».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ