ΣΥΡΙΖΑ: Το επιτελικό κράτος ψάχνει αποδιοπομπαίους τράγους για να «φορτώσει» την καταστροφή


Φωτιά – Όλες οι ειδήσεις: Νέα ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την παραίτηση του διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η παραίτηση του διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας, Γιώργου Κουμεντάκου, είναι μια ακόμα απόδειξη ότι η κυβέρνηση απέτυχε στη διαχείριση των πυρκαγιών και για αυτό δεν απαντά στις καθημερινές του ερωτήσεις, υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Σκέρτσος είναι υπόλογος απέναντι στους πολίτες, ενώ παράλληλα υπογραμμίζεται ότι το επιτελικό κράτος αναζητά αποδιοπομπαίο τράγο για να του φορτώσει τις ευθύνες της πρωτοφανούς καταστροφής.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Μόλις της περασμένη Παρασκευή ο κ. Σκέρτσος με ανάρτησή του διαβεβαίωνε ότι η χώρα έχει διαθέσιμα 74 εναέρια μέσα πυρόσβεσης εκ των οποίων τα 32 είναι ελικόπτερα, ανάμεσά τους και τα Σινούκ της Πολεμικής Αεροπορίας. Σήμερα παραιτήθηκε ο Διοικητής Αεροπορίας Στρατού για λόγους που σχετίζονται με τη διαχείριση των ελικοπτέρων Σινούκ στη μάχη με τις φωτιές. Άρα ο κ. Σκέρτσος ή γνώριζε ότι τα συγκεκριμένα ελικόπτερα δεν επιχειρούν και έλεγε συνειδητά ψέματα στον ελληνικό λαό ή δεν γνώριζε και έλεγε ψέματα για τη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο. Και στις δυο περιπτώσεις είναι επικίνδυνος και υπόλογος απέναντι στον ελληνικό λαό. Έτσι εξηγείται και η άρνηση της κυβέρνησης να απαντήσει στις καθημερινές ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τον ακριβή αριθμό όσων εναέριων μέσων επιχειρούν.

Όπως φαίνεται το επιτελικό κράτος δεν κατάφερε να πείσει τους πυρόπληκτους πολίτες ότι δεν μπορούν να διακρίνουν αεροπλάνα και ελικόπτερα για “λόγους αεροναυπηγικής” και έχει αρχίσει να αναζητά πλέον αποδιοπομπαίους τράγους για να φορτώσει την πρωτοφανή καταστροφή».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ