Ερυθρά Ημισέληνος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων: Αποστέλλει ανθρωπιστική βοήθεια στους πυρόπληκτους


Φωτιά – Όλες οι ειδήσεις: Έναν επιπλέον σύμμαχο αποκτά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και η Ελληνική Πολιτεία στη δύσκολη μάχη που δίνουν για να ανταποκριθούν στις τεράστιες ανάγκες που έχουν προκύψει από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιου Αυγερινού, η Ερυθρά Ημισέληνος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αποστέλλει ναυλωμένο αεροπλάνο με μεγάλη ανθρωπιστική βοήθεια για να ενισχύσει το έργο του Ε.Ε.Σ. προς τους πυρόπληκτους της χώρας.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 10 Αυγούστου και ώρα 13:45 καταφθάνει αεροπλάνο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο αεροδρόμιο ΕΛ. Βενιζέλος, μεταφέροντας μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας (τέντες, κρεβάτια, είδη πρώτης ανάγκης, κ.α.). Η παράδοση θα γίνει παρουσία του Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα κ. Σουλεϊμάν Αλ Μαζρούι και το φορτίο θα μεταφερθεί άμεσα με οχήματα του Ε.Ε.Σ στις πυρόπληκτες περιοχές.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά την Ερυθρά Ημισέληνο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για αυτή τη σπουδαία κίνηση αλληλεγγύης και δεσμεύεται ότι το προσωπικό και οι εθελοντές του θα την αξιοποιήσουν στο έπακρο ώστε να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ