Παναγιωτόπουλος: Στην πρώτη γραμμή οι Ένοπλες Δυνάμεις – Δεν ισχύει καμία παραίτηση


Φωτιά – Όλες οι ειδήσεις: Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, διέψευσε την υποβολή παραίτησης του Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού, υπογραμμίζοντας πως οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης τις πλέον κρίσιμες ώρες. Ανακοίνωσε διάψευσης και από το ΓΕΣ.

Ολική ανατροπή στην υπόθεση της παραίτησης του Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού. Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου, όχι μόνο η παραίτηση δεν έγινε δεκτή, αλλά δεν υποβλήθηκε ποτέ. Ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε πως η χώρα περνάει μια εθνική δοκιμασία, με τις Ένοπλες Δυνάμεις να παραμένουν στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Παράλληλα, συνέστησε σε όλους να είναι προσεκτικοί και να μην κάνουν αναφορές στις επίσημες ανακοινώσεις τους – εννοώντας προφανώς τη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα – όταν οι παραιτήσεις δεν ισχύουν καν.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης σε κάθε εθνική δοκιμασία, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Προσωπικού, το οποίο εξασφαλίζει την ύψιστη επιχειρησιακή και λειτουργική επάρκεια των μέσων», αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στη δήλωσή του και προσθέτει:

«Καλούμε λοιπόν όλους σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, να είναι προσεκτικοί και να μην αναφέρονται ακόμη και με επίσημες ανακοινώσεις, σε παραιτήσεις που δεν ισχύουν».

«Ψευδή τα δημοσιεύματα, παραμένει στη θέση του ο Διευθυντής Αεροπορίας Στρατού»

Σχετική ανακοίνωση για το θέμα, εξέδωσε και το ΓΕΣ. Σε αυτή αναφέρεται πως τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον κ. Κουμεντάκο να έχει παραιτηθεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ως εκ τούτου, ο Διευθυντής Αεροπορίας Στρατού παραμένει στη θέση του και συνεχίζει να εκτελεί τα καθήκοντά του.

«Σας γνωρίζουμε ότι τα όσα αναφέρονται σε ομάδα δημοσιευμάτων περί παραίτησης του Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο εν λόγω ανώτατος αξιωματικός παραμένει στην θέση του συνεχίζοντας να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντα του, όπως έκανε ως τώρα», αναφέρει η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, την οποία υπογράφει ο Συνταγματάρχης Αλέξανδρος Μούντζιος, ως εκπρόσωπος Τύπου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ