Ρίκα Διαλυνά: Γιόρτασε τα 87α της γενέθλια – Φωτογραφίες από την έξοδο με τον Σπύρο Μπιμπίλα


Η αγαπημένη ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά γιόρτασε τα 87α γενέθλιά της στο Πόρτο Χέλι, το βράδυ της Κυριακής, παρέα με φίλους και φίλες.

Στο πλευρό της ήταν και ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ανήρτησε στο λογαριασμό του στα social media φωτογραφίες από την κοινή τους έξοδο για τον εορτασμό των γενεθλίων της κα Διαλυνά.

Η ίδια τα τελευταία χρόνια, απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ οι εφανίσεις της δημοσίως είναι επιλεκτικές μετά την απώλεια του συζύγου της.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον γενέθλιο εορτασμό της Ρίκας Διαλυνά

«Μέσα σε όλο το κακό των φριχτών αυτών ημερών , υπάρχουν και κάποιες ανθρώπινες στιγμές… Μιας και βρισκόμαστε στο ευτυχώς ασφαλές Πόρτο Χελι γιορτάσαμε τα γενέθλια της αγαπημένης μας φίλης Ρίκας Διαλυνά, αυτής της σπουδαίας γυναίκας που δοξάστηκε ποικιλοτρόπως. Στα καλλιστεία το 54, στο ελληνικό σινεμά, στην Τσινετσιτά, στο Χόλυγουντ, ως ζωγράφος και συγγραφέας αργότερα, σπουδαία μάνα κ σύζυγος και κυρίως σπουδαίος ΑΠΛΟΣ άνθρωπος..Μας τιμά η φιλία της….», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στα social media, ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γενέθλια της Ρίκας Διαλυνά με τον Σπύρο Μπιμπίλα και άλλους φίλους και φίλες:

Σημειώνεται ότι ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 1934 και γιόρτασε τα 87 της έτη.

 

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ